Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 00:30

Μαγεμένοι από τη φιλοξενία του Πανναξιακού οι Ξανθιώτες, ισόπαλο 1-1 το φιλικό [pics-vid]

Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Νάξου, όπως και από τη φιλοξενία των Βετεράνων του Πανναξιακού θα αναχωρήσουν την Δευτέρα (17/6) οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Ξάνθης.

Και ενώ οι Θρακιώτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Νάξο και την ανταπόδοση της φιλοξενίας από τους Ναξιώτες, σήμερα έκαναν ένα μικρό διάλυμα για να δώσουν τον φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού, σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο και για επίπεδο βετεράνων είχε πολύ καλό ρυθμό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι δύο ομάδες, που ανέπτυξαν ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις που διατηρούν, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την ισοπαλία να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού ισόπαλο 2-2 είχε λήξει και το παιχνίδι της Ξάνθης.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Ξάνθης ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με ένα πανέμορφο σουτ του Τσουβαλίδη. Ο Πανναξιακός, ισορρόπησε τον αγώνα στην επανάληψη και ισοφάρισε προς το τέλος του αγώνα με γκολ του Κατσούλη.

Ο αγώνας επιφύλασσε και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές και συναντήσεις που ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά. Συγκεκριμένα 4 παίκτες που είχαν συνυπάρξει συμπαίκτες στην ΠΑΕ Αγερσανί η διετία 1998-2000, συναντήθηκαν χθες στο ΔΑΚ Νάξου, πρόκειται για τους Νίκο Κατσάνη, Χρυσόστομο Βαθρακοκοίλη, Μανώλη Μουστάκη και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που φωτογραφήσαμε μαζί πριν την έναρξη του αγώνα.

IMG_9224guyi_08eb6.jpg

Ενδεικτικές της καλής φιλοξενίας που έτυχαν οι Παλαίμαχοι της Ξάνθης, είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στο S.C. ο προπονητής κ. Κριεζής:

 

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης, που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στις Κυκλάδες, αφού μετακομίζει μόνιμα στην ιδιαίτερη του πατρίδα τη Θεσσαλονίκη. Βοηθός ήταν ο κ. Νάκκας.

IMG_9232asddsads_77571.jpg

Οι αποστολές των ομάδων:

IMG_9215igfdrt_b1d93.jpg

Παλαίμαχοι Πανναξιακού: Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης, Μαϊτός, Φραγκίσκος, Κακλαμάνος, Αγγελής, Μαρούλης, Σφυρόερας, Κατσάνης, Βουτσίνος, Μασούρας.

Τσιμπλάκης, Περιστεράκης, Βασαλάκης, Φάρκωνας, Χασομέρης, Κουτελιέρης, Παραβατός, Τσακωνιάτης, Κατσούλης.

Φυσικοθεραπευτής: Βαγγέλης Κάρλοβιτς

IMG_9216ytttf_ee28d.jpg

Παλαίμαχοι ΑΟ Ξάνθης: Μουστάκης, Μαντζαρίδης, Πανίδης, Ανθόπουλος, Κοτζακελίνης, Παπακωνσταντίνου, Γιοβανούδης, Τσετινες, Δημητριάδης, Δημήτρογλου, Κουρής.

Τσουβαλίδης Ι., Λαζαρίδης, Φερατ - ογλου, Μπακάλογλου, Καρασερίδης.

Προπονητικό τιμ: Κριεζής - Φουρλακίδης 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Ένα μικρό βίντεο

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares