Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 23:13

Υποδέχτηκαν την Malaysian Grasshoppers οι Βετεράνοι του Πανναξιακού [pics-vids]

Με το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Kuala Lumpur (Malaysian Grasshoppers FC) που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 5/8 στο ΔΑΚ Νάξου, ξεκίνησε μία εβδομάδα γεμάτη δραστηριότητα για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού.

Οι Πανναξιακοί φιλοξένησαν τους Μαλαισιανούς Βετεράνους, σε ένα παιχνίδι που έκλεισε την περιοδεία της Ασιατικής ομάδας στις Κυκλάδες, πράγμα που όπως ανέφεραν απόλαυσαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός, έδειξε πολύ πιο έτοιμος και τεχνικά καταρτισμένος, αφού ήταν ένα επίπεδο πάνω από μία ομάδα που απλά έχει ως σκοπό να συνδυάζει τις διακοπές με το ποδόσφαιρο.

Το τελικό σκορ κρίθηκε με 9-2 υπέρ του Πανναξιακού που σε πολλές στιγμές. Για την ομάδα της Νάξου σκόραραν οι: Κατσάνης (4), Δεγαΐτας, Βουτσίνος, Μαΐτός, Χαβδούλας και Μασούρας.

Για την ομάδα της Νάξου αγωνίστηκαν οι: Περιστεράκης, Χαμηλοθώρης, Τσακωνιάτης, Κακλαμάνος, Κατσούλης, Βασαλάκης, Μαϊτός, Βουτσίνος, Μασούρας, Χαβδούλας, Φάρκωνας, Κατσάνης, Μαρούλης, Βαθρακοκοίλης, Κουτελιέρης, ενώ είχε και φιλική συμμετοχή ο Βετεράνος Ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής Ηλίας Χουζούρης.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δείπνο που παρέθεσαν οι Ναξιώτες στου Μαλαισιανούς και τις οικογένειες τους στο ψητοπωλείο ''ΚΟΖΙ''. Εκεί, το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και πραγματοποιήθηκαν εκατέρωθεν βραβεύσεις με αρκετό χιούμορ που αλάφρυνε τη βραδιά.

Πλέον ο Πανναξιακός ετοιμάζεται για τα δύο επόμενα παιχνίδια που θα δώσει. Το πρώτο είναι την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στις 18:30 στο γήπεδο του Φιλωτίου, όπου θα αντιμετωπίσει μία μικτή ομάδα του χωριού στον αγώνα που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη.

Την Κυριακή, στις 18:00 στην Κωμιακή, οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού θα αντιμετωπίσουν την Κορωνίδα, στον καθιερωμένο αγώνα που γίνεται κάθε χρόνο και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη.

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

;

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares