Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 13:10

Πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τις δόξες της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' [pics]

Η δράση για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού συνεχίστηκε, με την φιλική αναμέτρηση στην Αθήνα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Γαλατσίου.

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύθηκε από τους Ναξιώτες ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας'' και πρόεδρος των Βετεράνων του συλλόγου, κ. Βασίλης Μαστρακούλιας.

Από την πλευρά τους, οι Βετεράνοι του Απόλλωνα Σμύρνης, δώρισαν στον πρόεδρο Αντώνη Βασαλάκη  ένα πολύ όμορφο βιβλίο με την ιστορία του ιστορικού συλλόγου.

Για την ιστορία, ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-4, με σκόρερ τους: Νίκο Κατσάνη (2), τον Γιώργο Κατσάνη (1) και τον Δημήτρη Μαρούλη (1).

Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι: Κατσούλης, Κουτελιέρης, Κατσάνης Ν., Βουτσίνος, Μαρούλης, Κατσάνης Γ., Βαθρακοκοίλης Χ., Βασαλάκης Α., Σφυρόερας Γ., Κακλαμάνος, Βασαλάκης Γ., Φάρκωνας.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο σωματείων δεν θα μπορούσαν παρά να φέρουν και την πρόσκληση των βετεράνων του Απόλλωνα Σμύρνης στη Νάξο, η οποία έγινε δεκτή και απομένει ο ορισμός του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Επόμενο κλεισμένο φιλικό για τους Παλαίμαχους του Πανναξιακού είναι αυτό τις 10ης Φεβρουαρίου με την Προοδευτική στην Αθήνα, ενώ υπάρχουν συζητήσεις για την διεξαγωγή και άλλων αγώνων εντός και εκτός Νάξου. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares