Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 09:22

Συγκίνηση, μνήμες και τιμές στον αγώνα για τον Γεράσιμο Βλάχο [vid-pics]

Πλημμύρα συναισθημάτων, συγκίνησης και πολλές θύμησες ξύπνησαν και φέτος στον καθιερωμένο φιλικό αγώνα στη μνήμη του Γεράσιμου Βλάχου, που πραγματοποιήθηκε στο Καμάρι το Σάββατο 22–4-2023.

Οι παλαίμαχοι του Πύργου, οι Παλαίμαχοι Καμαρίου και Φίλων και ο ΔΑΠΠΟΣ διοργάνωσαν μία όμορφη ποδοσφαιρική μάζωξη, τιμώντας τον άνθρωπο που έφυγε νωρίς από κοντά μας, αλλά στα χρόνια της ζωής του πρόσφερε τόσα πολλά στον τόπο του και ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και αθλητή.

Στο πλαίσιο του αγώνα ειπώθηκαν όμορφα λόγια που ζέσταναν την ατμόσφαιρα, πιστοποιώντας το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παλαιμάχων του νησιού.

Επίσης, τιμήθηκαν δύο μεγάλοι του Σαντορινιού και κατ επέκταση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, Σπύρος Νομικός και Γεράσιμος Φουστέρης. Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και ο Δημοσιογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Μυτιληναίος.

Μπορεί στα γήπεδα να μην λύγησε ποτέ όσο φορούσε την φανέλα του Πανθηραϊκού ο Σπύρος Νομικός , ο Μάος, όπως τον ήξεραν οι φίλαθλοι, γονάτισε όμως από την συγκίνηση όταν χρειάστηκε να μιλήσει για τον Γεράσιμο Βλάχο.

Δείτε το βίντεο του αγώνα από τo Volcano TV:

Φωτογραφίες

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου

Το Σάββατο 22 Απριλίου τιμήσαμε για ακόμη μία χρονιά τη μνήμη του Γεράσιμου Βλάχου, ενός ανθρώπου που έφυγε νωρίς από κοντά μας, αλλά αποτελούσε πάντα αρωγό σε κάθε προσπάθεια μας.

Ήταν μία ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο ποδόσφαιρο του νησιού μας και των Κυκλάδων.

Τα συναισθήματα ανάμικτα. Από τη μία η συγκίνηση για τον άνθρωπο Γεράσιμο Βλάχο που ήταν ένας πραγματικός ευεργέτης και από την άλλη η χαρά και η υπερηφάνεια για τους ''Μεγάλους'' του Σαντορινιού ποδοσφαίρου που συγκεντρώθηκαν, θυμήθηκαν και αγωνίστηκαν σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Στην όμορφη αυτή ποδοσφαιρική γιορτή τιμήθηκαν για την μεγάλη τους προσφορά ο Σπύρος Νομικός και ο Γεράσιμος Φουστέρης.

Οι Παλαίμαχοι του Πύργου, του Καμαρίου και φίλων και ο ΔΑΠΠΟΣ, που ήταν συνδιοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Εμείς, θα ευχηθούμε ο επόμενος αγώνας να γίνει στο γήπεδο μας, στον Πύργο. Ένα γήπεδο που η ανακατασκευή ήταν κάτι που ήθελε και αγωνίστηκε γι αυτό ο δικός μας Γεράσιμος Βλάχος και θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά όταν το δει να παίρνει ξανά ζωή.

Γεράσιμε, ζεις για πάντα στις καρδιές μας...

Ευχαριστούμε απο καρδιάς όσους συμμετείχαν.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου

Ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος, έγραψε σχετικά: 

Φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παλαιμάχων Θύελλας Καμαρίου και Πύργου, στη μνήμη του αείμνηστου Γεράσιμου Βλάχου.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τους ανθρώπους που ανέδειξαν το θηραϊκό ποδόσφαιρο να γίνονται και πάλι παιδιά στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι όλοι αξιέπαινοι γιατί αποδεικνύουν στην πράξη ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα ένα παιχνίδι και γιατί γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα αφοσίωσης και προσφοράς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και εύχομαι να είναι υγιείς και σύντομα να τους χαρούμε ξανά στο γήπεδο!

Υ.γ Για το φίλο Antonis Korais όπως και για τον άνθρωπο πίσω από την κάμερα, τον αεικίνητο Ρίζο που βρίσκεται παντού, θα χρειαστεί ειδική αναφορά για την προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της Σαντορίνης.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares