Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 10:25

Φιλοξένησαν τους Επίλεκτους Αθήνας στο τελευταίο ματς της χρονιάς οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού

Ακόμα μία γιορτή του ποδοσφαίρου οργάνωσαν οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού που υποδέχτηκαν την ομάδα των Επίλεκτων Φίλων Αθήνας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο 27/5 στο ΔΑΚ Νάξου.

Στον τελευταίο αγώνα πριν την ανάπαυλα στις υποχρεώσεις τους ενόψει καλοκαιριού οι Βετεράνοι του Πανναξιακού επεφύλαξαν θερμή φιλοξενία στην ομάδα από την Αθήνα.

Οι Επίλεκτοι Αθήνας τίμησαν τους  Γιάννη Ελευθερίου, Βασίλη Κληρονόμο και Γιώργο Βασαλάκη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Νάξου, ενώ ο Πανναξιακός απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους Χατζάκη Δημήτρη και Βασίλη Γιανουλάτο.

Επίσης οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού δώρισαν στους φιλοξενούμενους αναμνηστικά για να θυμούνται το ταξίδι τους στη Νάξο.

Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα που παρέθεσαν οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού στους Επίλεκτους Αθήνας στο εστιατόριο ο ''Νίκος'' του βετεράνου, Αντώνη Λαγογιάννη.

Στο αγωνιστική σκέλος, ο Πανναξιακός έκλεισε με νίκη τη χρονιά, κατακτώντας τη νίκη με 2-0, χάρη σε τέρματα που πέτυχαν με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, οι Μανώλης Βαθρακοκολίλης και Νίκος Κατσάνης.

Για τον Πανναξιακό αγωνίστηκαν οι:

Περιστεράκης, Φάρκωνας, Κακλαμάνος, Βαθρακοκοίλης Χ., Χαβδούλας, Μαρούλης, Βαθρακοκοίλης Μ., Κατσάνης Ν., Κληρονόμος Β., Παραβατός, Τσιμπλάκης Γ., Πιτταράς Ν., Κατσούλης Α., Δεγαΐτας Ν., Τσιμπλάκης και Βουτσίνος

Το ραντεβού των Παλαίμαχων του Πανναξιακού ανανεώθηκε για μετά το καλοκαίρι...

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares