Μεγάλο ενδιαφέρον για την σχολή προπονητών της Νάξου

Μεγάλο ενδιαφέρον για την σχολή προπονητών της Νάξου

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των υποψήφιων προπονητών για την σχολή που θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο μεταξύ 14 και 26 Ιανουαρίου, καθώς οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 17 και καθημερινά υπάρχουν πολλοί που εκφράζουν την επιθυμία τους για να συμμετάσχουν.

Πολλοί προπονητές, που δεν έχουν το δίπλωμα UEFA C έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην σχολή προπονητών, που διοργανώνουν από κοινού, η ΕΠΣ Κυκλάδων, ο σύλλογος Παλαιμάχων του Πανναξιακού και φυσικά ο Σύνδεσμος προπονητών Κυκλάδων.

Ήδη στις Κυκλάδες υπάρχουν 50 πιστοποιημένοι προπονητές και στόχος είναι μέχρι την επόμενη χρονιά που θα ισχύσει αυστηρά ο κανονισμός , που ορίζει μόνο διπλωματούχους προπονητές να βρίσκονται στους πάγκους των ομάδων, να μην υπάρχει κανένας προπονητής που δεν θα κατέχει το δίπλωμα UEFA C.

Στην σχολή θα διδάξουν υψηλόβαθμοι καθηγητές της ΕΠΟ, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα, όταν και εφόσον οριστικοποιηθούν.

UEFA D

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί η μίνι σχολή για την πιστοποίηση κλάσης UEFA D, που αφορά παράγοντες, γονείς και μέλη διοικήσεων που ασχολούνται με τις ακαδημίες.

Η σχολή για το UEFA D θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της σχολής προπονητών.

Η σχολή είναι νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο στοχεύει  στην ενημέρωση υπεύθυνων ακαδημιών, γονέων και εθελοντών,  τέθηκε σε εφαρμογή στις 17 και 18 Νοεμβρίου στην Κοζάνη.

Ειδικότερα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδίασε τη λειτουργία 12ωρων σχολών UEFA D (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), συνδυάζοντας την παρουσίαση θεωρητικών διαλέξεων οργάνωσης και λειτουργίας ακαδημιών ποδοσφαίρου, καθώς επίσης επιδείξεων προπονητικών μονάδων για ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Προσφορά πρώτων βοηθειών, οργάνωση ακαδημίας, κώδικας συμπεριφοράς γονέων και ο ρόλος τους, πολιτική για την παιδική κακοποίηση, ψυχολογία  διεξαγωγή αγώνων αναπτυξιακών ηλικιών , οργάνωση τουρνουά,  διαχείριση κρίσεων διαφόρων θεμάτων στην ακαδημία   και παρακίνηση νέων αθλητών  είναι ανάμεσα στα θέματα του  επιμορφωτικού  σεμιναρίου , με την Ομοσπονδία να στοχεύει στην ενιαία εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων στη λειτουργία μιας ποδοσφαιρικής ακαδημίας.

Συμμετοχές

 Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κυκλάδων και το Σωματείο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο πρόκειται να συνδιοργανώσουν ΑΜΕΣΑ Σχολή προπονητών UEFA C στο νησί της Νάξου.

             Παρακαλούμε οι υποψήφιοι προπονητές να στείλουν στο FAX της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων 22810-87762 ή στο e-mail: epskykladon@ gmail.com την δήλωση συμμετοχής τους μέχρι την Παρασκευή 23-11-2018 και ώρα 14.00.

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

ΕΠΩΝΥΜΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:

ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

e-mail:          

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

                                            Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                          Φρέρης Ειρηναίος             Παρούσης Γεώργιος

επιστροφή στην κορυφή

Έτοιμη η Άνδρος για να φιλοξενήσει τις δράσεις ''GRASSROOTS & ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ''

Η Άνδρος είναι έτοιμη για να γίνει το τρίτο νησί...

Οι Βετέρανοι Πάρου - Αντιπάρου υποδέχονται τον ΟΦΗ

Στην αγωνιστική δράση με ένα σπουδαίο φιλικό επιστρέφει ο Σύνδεσμος...

Με κορμό από τις ακαδημίες τη νέα σεζόν ο Αίαντας Σύρου

Σε περίοδο ανασύνταξης δυνάμεων και σχεδιασμού των πλάνων για τη...

ΑΟ Πύργου: Απλώνει δίχτυα... στη μεταγραφική αγορά της Σαντορίνης

Στον ΑΟ Πύργου το πρώτο θέμα έκλεισε και αυτό φυσικά...

Το νέο Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου με πρόεδρο τον Θεοδωσιάδη

Μετά τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής ήρθε και η σύσταση...

Κοντά σε τριπλή ανανέωση ο Πάγος

Στον ΑΟ Πάγου αυτό που προέχει είναι η παραμονή του...

Τα γκολ του Μικρού Τελικού της Κ12 μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του ΑΟ Πάρου…

Παρακολουθήστε πως σημειώθηκαν τα 7 γκολ του Μικρού Τελικού της...

Προπονήθηκε με την Εθνική ομάδα ο Κωνσταντίνος Γκούφας

Μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο ποδοσφαιριστής του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μίνι αφιέρωμα της ΕΠΣ Κυκλάδων στον μπαλαδόρο Μπομπ Μάρλει

Μέσω ανάρτησης στην σελίδα που διατηρεί στο facebook, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στον θρύλο της...

Με Παντέλη συνεχίζει η Καλλιθέα

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣ Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος με τον Νίκο Παντέλη.