Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 20:33

Με το «ΖΟΡΙ» 1-0 τον ΑΟ Τήνου

Σε αντίθεση με τις ευρείες νίκες των συνδιεκδικητών της δεύτερης θέσης (Άνω Μεράς και Πάγου), ο Αίαντας πραγματοποίησε χαμηλή πτήση σήμερα και σε ένα ματς που παρακολούθησαν ελάχιστοι φίλοι του ποδοσφαίρου, πήρε αγχωτική νίκη με 1-0 επί του ΑΟ Τήνου.

INTERNATIONAL LIFEΠροβληματίζοντας με την εμφάνιση τους, οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου λίγο έλειψε να «σκοντάψουν» κόντρα στον ΑΟ Τήνου, που έπαιξε έξυπνα κλείνοντας τους χώρους και περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επιθετικές πρωτοβουλίες των επιθετικών του Αίαντα.

Παρόλα αυτά ο Μπενίτο Σαγκινέτος στο 66’ σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες των γηπεδούχων, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον ο Αίαντας δείχνει να έχει σαφέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς διαθέτει την χειρότερη επίθεση από της τέσσερις ομάδες που προπορεύονται.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Δεληγιάννη, Αρμακόλα και Νομικού.

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Κουμπαράκης, Μεμάϊ, Μουράι, Βασσάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπιτας (89΄Δεναξάς), Μανουδάκης, Λούσσας (65΄Φουάσης), Σαγκινέτος, Ρούσσος (90’ Γκούφας), Καράβας.

Α.Ο. Τήνου (Σουράνης): Κελαδίτης, Δελώτης, Τριαντάφυλλος, Βίδος, Αργύρης, Βελαλόπουλος, Βιδάλης (80΄Μαυράκης), Ξενόπουλος, Κρίτης, Βιδάλης.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

AIAS-AOT 1-0 1

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares