Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 23:06

Η πρώτη Μανουδάκη και το καλωσόρισμα του Σταματίου

Πρώτη προπόνηση σήμερα με τη νέα του ομάδα για τον Κυριάκο Μανουδάκη, που μπήκε άμεσα στο κλίμα της ομάδας με πολλούς μάλιστα να απορούν με την άμεση προσαρμογή του.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΦυσικά το μυστικό της άμεσης προσαρμογής του κρύβεται στο γεγονός ότι εδώ και καιρό ο παίκτης διατηρεί τις καλύτερες εξωγηπεδικές σχέσεις με πολλούς από τους νέους του συμπαίκτες.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ιάκωβος Σταματίου, ο οποίος, εμφανώς ικανοποιημένος από τον ερχομό του Κυριάκου Μανουδάκη στον ΑΟΣ, είπε: «Ο Κυριάκος είναι πολύ καλός παίκτης και έχουμε άψογη συνεργασία μέσα στο γήπεδο. διαθέτει άρτια τεχνική κατάρτιση και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα… είμαι χαρούμενος που ήρθε σε εμάς. Η διοίκηση μας δείχνει έμπρακτα κάθε μέρα ότι κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να ενισχυθούμε. Τώρα είναι η σειρά μας να δείξουμε τι αξίζουμε και να χορτάσουμε με καλό ποδόσφαιρο τον κόσμο μας».

Η ικανοποίηση όμως για τον ερχομό του Μανουδάκη δεν περιορίζεται στους παίκτες και την διοίκηση… Έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του ΑΟΣ Μάκης Πούλος, ο οποίος βλέπει στα πόδια του βραχύσωμου παίκτη να λύνονται θέματα όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι στο παιχνίδι της ομάδας του.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι, προς το παρόν ο παίκτης ανήκει άτυπα στον ΑΟΣ, καθώς όπως όλα δείχνουν το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής θα ολοκληρωθεί αύριο.

Ευχαριστούμε τον Κώστα Καλούδη για τις φωτογραφίες

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares