Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 15:26

Μασούρας στον Αίαντα;

Στο πρόσωπο ενός παίκτη που έχει περάσει από τα γήπεδα της Σύρου, με μεγάλη επιτυχία ψάχνει τον «αντιμανουδάκη» ο Αίαντας.

NAXOS KATSOULIS new 1Η διοίκηση του Αίαντα μετά το άδοξο τέλος που είχε γι αυτόν η υπόθεση Μανουδάκη, στρέφει το ενδιαφέρων της για την απόκτηση του Θωμά Μασούρα, που αγωνίζεται στον Αστέρα Τραγαίας. Οι δύο πλευρές ψάχνουν τον τρόπο που μπορεί να επέλθει η τελική συμφωνία, που κάθε άλλο παρά εύκολη κρίνεται.

Αγκάθι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί η έλλειψη δρομολογίων και η σύνδεση Νάξου - Σύρου, καθώς ο Μασούρας διαμένει μόνιμα στη Νάξο και δεν θα είναι εύκολο γι αυτόν να μετακινητέ.

Σε κάθε περίπτωση ο Θωμάς Μασούρας επιβεβαίωσε στο S.C. τις επαφές που έχει με τον Αίαντα, ενώ όπως μας είπε θέλει να βοηθήσει τον Αίαντα, με τους ανθρώπους του οποίου διατηρεί άψογες σχέσεις, ενώ η τελική του απόφαση θα παρθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Καριέρα

Ο Μασούρας έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αθηναϊκό, με τον οποίο έχει παρουσίες ακόμη και στην Α’ Εθνική. Επίσης έχει πολλές παρουσίες σε όλες της κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο (Β΄Εθνική), όπως και σε Δόξα Βύρωνα, ΟΦΗ Ηρακλείου. Στη συνέχεια παίκτης μετακόμισε στη Σύρο, όπου αγωνίστηκε στην Δ΄Εθνική με τον Αστέρα Σύρου και την Ελλάς. Επόμενος και προτελευταίος σταθμός της καριέρας του ο Πανναξιακός, με την τελευταία τριετία να τον βρίσκει στον Αστέρα Τραγαίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares