Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 23:57

ΑΟ Σύρου: Ανακοίνωσε τις μεταγραφές του.

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης των: Κυριάκου Μανουδάκη, Γιώργου Παπαδάκη και Ντε Φρέιτας, προχώρησε μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΟ Σύρου.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. Σύρου με γνώμονα μόνο το καλό της ομάδας προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Κυριάκο Μανουδάκη, Γιώργο Παπαδάκη αμφότεροι από τον Άιαντα Σύρου και τον Βραζιλιάνο Ντε Φρέιτας Τζοάο Μπόσκο (Μπίρο - Μπίρο) που αγωνίζονταν στον Α.Ο. Κορωνίδας Κοιλάδας (ΕΠΣ Αργολίδας).

Ο ΑΟΣ πιστός στις εξαγγελίες του, ότι προτεραιότητα του στις μεταγραφές θα ήταν οι   Συριανοί ποδοσφαιριστές, έκανε ότι ήταν δυνατό προκειμένου οι δύο από τις τρείς μεταγραφές που είχε δικαίωμα, να ήταν από το νησί μας.

Η αξία των δύο ντόπιων ποδοσφαιριστών είναι γνωστή και έρχονται στην ομάδα μας με μοναδικό στόχο να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κυριάκου Μανουδάκη από τον Αίαντα Σύρου, ο Α.Ο. Σύρου παραχώρησε τον αμυντικό Αντώνη Βαμβακούση.

Ο Κυριάκος Μανουδάκης μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του τόνισε: “Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΟΣ που πραγματικά έκανε τα πάντα για να με κάνει μέλος της οικογένειάς του. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί, όπως και οι δικοί μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου στη Γ' Εθνική. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην πρώην πλέον ομάδα μου τον Ajax Σύρου , με τον οποίο πέρασα πολλές όμορφες στιγμές τον 1,5 χρόνο που ήμουν εκεί.”

*Επίσης ανακοινώνεται ότι Υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας του Α.Ο. Σύρου ανέλαβε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Καλυμιώτης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares