Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 19:36

Πέρασμα από Τήνο και κορυφή για τον ΑΟΣ

SYROS NEMET

Με τρία γκολ που πέτυχαν οι: Τζώρτζης, Σταματίου και Πρίντεζης, ο ΑΟ Σύρου πέρασε νικηφόρα μέσα από την έδρα του ΑΟ Τήνου και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τους: Αίαντα και ΑΟ πάγου, ο οποίος σήμερα πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στην Άνω Μερά.

Το νικηφόρο ντεμπούτο του Γιάννη Ζαχαρίου στον πάγκο του ΑΟΣ, αλλά και η πολύ καλή εμφάνιση του Μανουδάκη, δίνουν ώθηση στην ομάδα της Σύρου, η οποία με νίκη στα δύο τελευταία ματς με Άνω Μερά και Στενή και συνδυασμό αποτελεσμάτων θα είναι με το ένα πόδι στα μπαράζ.

Ο ΑΟΣ ήταν αγωνιστικά ανώτερος από τον ΑΟΤ που έπαιζε με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στην σύνθεση του. Ο Τζώρτζης στο 30΄άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Σταματίου έκανε το 0-2 για τον ΑΟΣ. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Πρίντεζης στο 66΄.

SYROS INTERNATIONAL LIFEΟ ΑΟ Τήνου από την πλευρά του τα έχει με τη διαιτησία του κυρίου Σοφούλη, ο οποίος στο 0-1 απέβαλε με 2η κίτρινη τον Βελαλόπουλο, ενώ όπως λένε ο Συριανός διαιτητής είχε πολλά λάθη στις αποφάσεις του. Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα τα πνεύματα οξύνθηκαν, αφού ο Κυριάκος Μανουδάκης καταγγέλλει επίθεση. Σε κάθε περίπτωση το φύλλο αγώνος θα είναι αυτό που θα διαφωτίσει την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συνθέσεις

ΑΟ Τήνου (Σουράνης): Κελαδίτης Χ., Κελαδίτης Ν., Τριαντάφυλλος, Βίδος, Βελλαλόπουλος Ε., Δελωτής, Βελαλόπουλος Β., Μαυράκης, Ξενόπουλος, Βιδάλης Φ., Βιδάλης Α.

Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαβουράκης, Τερόλης, Σούρλας, Ξυγκάκης, Περιάλης (Μαραγκός), Τζώρτζης, Σταματίου (Δημητρακόπουλος), Μανουδάκης, Πρίντεζης (Ντε Φρέιτας).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares