Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 14:38

Ισοπαλία υπό βροχή

Κάτω από δυνατή βροχή που έπεφτε χθες στο Δ.Γ. του Αγίου Αρσενίου ο Αστέρας Τραγαίας και η Αναγέννηση Νάξου μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς (2-2) σε έναν αγώνα που κράτησε για 90 λεπτά αμείωτο το ενδιαφέρον αυτών που αψήφησαν την κακοκαιρία για χάρη του Ναξιακού ντέρμπι και βρέθηκαν στο γήπεδο για να το παρακολουθήσουν.

NAXOS KATSOULIS new 1Με 9 η Αναγέννηση

Σε ένα ματς που με την έναρξη του όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά, ο Αστέρας προηγήθηκε δύο φορές (1-0), αλλά η Αναγέννηση ήταν αυτή που έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, καθώς αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαστρογιαννάκη που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Γιώργου Φακίνου, ενώ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου προηγήθηκε με τον Σέμε που για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε ότι είναι παίκτης για παραπάνω πράγματα.

Η αποβολή του Μαστρογιαννάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52΄ για επικύνδηνο παίξιμο σε συνδυασμό με την ισοφάριση (2-2) του Μασούρα στο 63΄, έδειξαν προς στιγμή ότι ο Αστέρας θα μπει στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, πράγμα που εντάθηκε στο 64΄, όπου η Αναγέννηση έμεινε με 9 παίκτες, λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία του Ζήνδρου, από τον διαιτητή κύριο Ρούσσο Γουίνδο. Ο αμυντικός της Αναγέννησης διαμαρτυρήθηκε έντονα για την φάση του φάουλ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της ομάδας του, καθώς θεώρησε τραβηγμένη την απόφαση του Συριανού διαιτητή.

Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Αστέρας θα πιέσει την Αναγέννηση η ομάδα του Νίκου Βλησίδη έδειξε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις, ενώ αντιθέτως οι τυπικά φιλοξενούμενοι έδειξαν ψυχή και παρόλο που έπαιζαν με εννέα παίκτες ήταν αυτοί που έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση, έχοντας 2-3 καλές στιγμές για να πάρουν τη νίκη.

NAXOS MAYROSΠαιχνίδι κέντρου

Όλες και όλες 4 καλές ευκαιρίες έγιναν στο 1ο μέρος και αυτές ήταν μοιρασμένες για τις δύο ομάδες, οι οποίες όμως κατάφεραν να πετύχουν από το ένα τέρμα.

Στο 20΄ο Ανδρέας Κατσούλης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασαλάκη πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με εύστοχο σουτ έκανε το 1-0 για τον Αστέρα.

Στο 15΄ο Μαστρογιαννάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Γιώργου Φακίνου, με τον έμπειρο επιθετικό να παίρνει θέση στην επίθεση της Αναγέννησης και στο 28΄έπειτα από ασίστ του Λαγογιάννη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με προβολή κάνει το 1-1 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Κλάση Μασούρα

Το 2ο ημίχρονο ανοίγει με ένα πολύ ωραίο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση του Σέμε. Στο 51΄ ο νεαρός μεσοεπιθετικός, εκμεταλλεύεται ασίστ του Μαστρογιαννάκη, διεισδύει στην περιοχή του Αστέρα και με ένα πολύ ωραίο αριστερό πλασέ νικά τον Αξαόπουλο δίνοντας το προβάδισμα στην Αναγέννηση (1-2).

Στο 63΄ο Μασούρας δείχνει την κλάση του και με μία πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ αφήνει στήλη άλατος τον Χαμηλοθώρη, κάνοντας το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Αξαόπουλος, Κουφόπουλος, Καπίρης, Κατσούλης, Πολυκρέτης, Βασαλάκης, Αγγελής, Δεδρινός, Μασούρας, Ψαρρός, Μαρούλης.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Χαμηλοθώρης, Παπακωνσταντής, Γρατσίας, Φακίνος (15΄λ.τ Μαστρογιαννάκης), Ζήνδρος, Σέμε, Λαγογιάννης, Δεγαϊτας Γ. (80΄Δεγαϊτας Τ.), Σαριδάκης, Παπανικολάου, Πιταράς.

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares