Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 17:12

Έμεινε στην ισοπαλία το παιχνίδι στην Τηνο

Ένα πολύ κακό θέαμα παρακολουθήσαμε χθες σε ένα πολύ κρύο  πρωινό στο γήπεδο της Στενής σε ένα αδιάφορα βαθμολογικά ματς ανάμεσα στης δυο ομάδες του νησιού την Α.Ε. Στενής και τον Α.Ο. Τήνου με το τελικό 1-1 να φαίνεται δίκαιο και για τις δυο ομάδες.

Σκόρερ των δυο ομάδων ήταν ο Δελλατολας Μ. για την ομάδα της Στενής και ο Παλαμάρης (αυτ.) το γκολ του Α.Ο. Τήνου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ νωθρά με της δυο ομάδες να μηνβρίσκουν ρυθμό καινα κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τουςμε αποτέλεσμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο να δημιουργηθούν μόνο δυο φάσεις μια για κάθε ομάδα με την Στενή στο 37' όταν το πλάσε του Φώσκολου πέρασε ξυστά από την εστία του Κελαδιτή και αμέσως μετά στην αντεπίθεση ο Κριτής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι από

τον Ζαλωνη άλλα και αυτό το σουτ πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο μας προμήνυε ότι θα είναι ποιο δυνατό από το πρώτο καθώς χάθηκαν δυο μικροευκαιρίες για τις δυο ομάδες και στο 60' σε μια σέντρα του Φωσκολου από τα δεξιά η μπάλα πέρασε από όλους τούς αμυντικούς έφτασε στον Δελλατολα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνειτο 1-0. Πριν καλά - καλά όμως κοπάσουν η πανηγυρισμοί και συγκεκριμένα στο 64' σε μια σέντρα από τα δεξιά για τον Α.Ο. Τήνου Παλαμάρης στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με αποτέλεσμα να καταλήξει στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Ζαλωνη. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση ενός πολύ κακού παιχνιδιού.

Ακόμα να υπενθυμίσουμε την πολύ καλή διαιτησία του Κου Ζαρανη και των βοηθών του Δρόσου και Σαργολογου οι οποίοι έβγαλαν παιχνίδι χωρίς λάθη πάρα την ευκολία του αγώνα.

Oι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Α.Ε. Στενής: (ΖΑΛΩΝΗΣ Γ.), Ζαλωνης Ν., Αρμακολας, Παλαμάρης, Ζαλωνης Μ., Φώσκολος Γ., Ναζος, Φωσκολος, Ζαλωνης Μ., Δελατολας, Ζαλωνης Γ., Τζες.

Α.Ο. Τήνου: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ), Κελαδιτης, Μυκονιατης, Τριανταφυλλος (Γιαννησοπουλος), Βιδος, Κελαδιτης Ν., Δελωτης, Βελαλοπουλος, Βιδαλης Αν., Βιδαλης Φρ., Κριτης, Παναγιωτακης (Ορφανός).

steni-aot-2-2-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ισοπαλία υπό βροχή Θύελλα – ΠΑΣ Νάξου [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares