Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 20:06

Τρεις Κυκλαδίτες στο κ-20 Ξάνθη - Καλλονή

Άρωμα Κυκλάδων είχε το παιχνίδι του πρωταθλήματος Super League Κ20 μεταξύ των ομάδων Scoda Ξάνθη- Καλλονή που έγινε στην Ξάνθη στις 16/2/2014.

Τρεις κυκλαδίτες που ο καθένας διαπρέπει στο χώρο του και τιμά τις Κυκλάδες συναντήθηκαν στην ακριτική πόλη.
Οι Χρήστος Πελέκης, Μανώλης Μουστάκης και Στέφανος Κουμπαράκης είχαν ενεργό ρόλο στο παραπάνω παιχνίδι, ο καθένας από διαφορετικό πόστο.

Ο Μανώλης Μουστάκης, που έχει μεγάλη καριέρα σαν τερματοφύλακας, έχει πανηγυρίσει με την φανέλα της Ξάνθης την άνοδο στην Α΄Εθνική, ενώ στα τέλη του 2000 ήταν τερματοφύλακας του Αγερσανίου Νάξου και από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Δ΄εθνικής και της ανόδου της ομάδας του στη γ΄εθνική κατηγορία.

Σήμερα είναι βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα των Κ-20 της Ξάνθης όπου και διαμένει μόνιμα.

Ο Χρήστος Πελέκης είναι φέρελπις προπονητής με ψηλούς στόχους και η ΑΕΛ Καλλονής είναι ο μεγάλος σταθμός στα μέχρι τώρα προπονητικά του βήματα. Ο Χρήστος Πελέκης είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα κ-20 της Καλλονής.

Ο νεαρός Στέφανος Κουμπαράκης που σπούδασε στην Κομοτηνή, υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην ίδια πόλη και αποτελεί για την ΕΠΣ Θράκης έναν αξιόλογο και πολλά υποσχόμενο διαιτητή ήταν ο "άρχοντας" του αγώνα.

Στο λίγο χρόνο αυτής της συνάντησης στο γήπεδο το χάρηκαν και το μυαλό τους γύρισε σε όμορφες στιγμές και εικόνες από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους την Σύρο και τη Νάξο. Έστειλαν τα χαιρετίσματά τους και την αγάπη τους ευχόμενοι στο μέλλον να ξανασυναντηθούν.
Τους ευχόμαστε υγεία και να μαθαίνουμε ευχάριστες ειδήσεις γι΄αυτούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares