Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 15:32

Ανανέωσε για 2 χρόνια ο Κωνσταντόπουλος

Για δύο χρόνια ακόμα στον Πανθηραϊκό ο Κωνσταντόπουλος – Κανακάρης ο Γενικός Αρχηγός – Ο Χατζηαντωνίου η  προσωπική επιλογή του κόουτς Για δύο χρόνια ακόμα στον Πανθηραϊκό ο Κωνσταντόπουλος – Κανακάρης ο Γενικός Αρχηγός – Ο Χατζηαντωνίου η προσωπική επιλογή του κόουτς

Η λαϊκή ρήση λέει πως: "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Έτσι νωρίς χθες το απόγευμα και πριν καλά – καλά τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της παρούσας σεζόν ο Πανθηραϊκός και ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος επιβεβαίωσαν την αμοιβαία ικανοποίηση που υπάρχει από την συνεργασία των δύο πλευρών, ανανεώνοντας για ακόμη δύο χρόνια την ήδη επιτυχημένη συνεργασία που έχουν.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Καριέρα

Ο νεαρός τεχνικός κάτοχος του διπλώματος UEFAΑ’ την διετία που βρίσκετε στην τεχνική ηγεσία των "Μπλε" μετρά ισάριθμες κατακτήσεις στην πρωτιά του ομίλου, οδηγώντας την ομάδα του στους αγώνες μπαράζ. Ο ίδιος παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει στέρεες βάσεις στην προπονητική, καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί τόσο στις ακαδημίες και στην U20 του Πανιώνιου, όσο και στο πλευρό των Λεμονή και Λίνεν ως βοηθός, όταν εκείνοι ήταν στον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών.

Κανακάρης

Όμως πίσω από κάθε συμφωνία υπάρχει πάντα κάποιος που έχει βάλει το χεράκι του. Στην περίπτωση της παραμονής Κωνσταντόπουλου στον πάγκο του Πανθηραϊκού, εκτός της καλής πρότασης που δέχτηκε από KANAKARISτην διοίκηση, φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα μία σημαντική παράμετρος που ακούει στο όνομα Νίκος Κανακάρης. Ο Σαντορινιός, επιτυχημένος επιχειρηματίας στην επόμενη μέρα του Πανθηραϊκού θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, που σημαίνει ότι θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης. Μάλιστα όπως ακούγετε στην Θήρα η ανάληψη του πόστου από τον κύριο Κανακάρη ήταν κάτι που ώθησε τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο να πει το ναι στην δελεαστική πρόταση της διοίκησης.

Τέλος στο πόστο του βοηθού προπονητή θα πρέπει να θεωρείτε βέβαιη η παραμονή του Αντώνη Χατζηαντωνίου, καθώς χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης του προπονητή της ομάδας και όπως γίνεται αντιληπτό αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Γήπεδο

KONSTANTOPOULOSΦυσικά αυτό που αποτελεί όνειρο για τον κάθε φίλαθλο του Πανθηραϊκού είναι τη επιστροφή της ομάδας του στην φυσική του έδρα που είναι το γήπεδο των Φηρών, με της τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ανακατασκευή του θεωρείτε θέμα χρόνου και είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμο τον Οκτώβριο. Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος μίλησε για την ανανέωση του, όπου τόνισε πως η επιστροφή της ομάδας του στην φυσική της έδρα θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή γι αυτήν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εργάζομαι στον Πανθηραϊκό. Η προσθήκη του Νίκου Κανακάρη στην ομάδα είναι πολύ σημαντική και νομίζω ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα για να κυνηγήσουμε μεγαλύτερους στόχους».

Σε ερώτηση ποιοι θα είναι η στόχοι της επόμενης διετίας ο κύριος Κωνσταντόπουλος είπε: «Όπως έχω τονίσει πρόσφατα ο Πανθηραϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα πρέπει να στοχεύει ψηλά. Όμως τώρα με την επιστροφή μας στο γήπεδο και με την συνδρομή ακόμη περισσότερων ικανών παραγόντων νομίζω ότι η ομάδα μας θα πρέπει να χτυπά ξεκάθαρα το πρωτάθλημα, καθώς και μία ενδεχόμενη άνοδο στη Γ΄Εθνική».

 THIRA FYTROS XROMATA THIRA PLAYLAND1 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares