Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 22:49

Πανθηραϊκός: "Απαιτούμε ισονομία όχι εύνοια"

Με αφορμή το βίντεο του sportcyclades.gr, όπου φαίνεται καθαρά ότι στο 1-0 του Αίαντα επί του Πανθηραϊκού υπάρχει ασυνεννοησία του διαιτητή Κουζούμη με τον Βοηθό Σουλτάνη, η ομάδα του Πανθηραϊκού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται τόσο γι αυτό το τέρμα, όσο και για το 2-0 του Κώτση, που όπως υποστηρίζει ο παίκτης ξεκινά την προσπάθεια του από αντικανονική θέση.

 

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι στο 1-0 του Αίαντα ο διαιτητής Κουζούμης ενώ αφήνει πλεονέκτημα στην συνέχεια γυρίζει πίσω την φάση και καταλογίζει φάουλ που δεν υπάρχει, την ίδια στιγμή που ο επόπτης έχει σηκώσει από την αρχή της φάσης την σημαία του καταλογίζοντας οφσάιντ.

Μάλιστα η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού έρχεται μετά από αυτή της Θύελλας, με τις δύο ομάδες να δηλώνουν φανερά προβληματισμένες από τις διαιτησίες του περασμένου Σαββάτου.

Η ανακοίνωση.

Με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο εκφράζει τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα που έγινε το Σάββατο 8/3 στο Γήπεδο της Πάρου ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Αίαντα Σύρου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως πολύ εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς από το βίντεο του αθλητικού site www.sportcyclades.gr με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης, πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος από την ομάδα της Σύρου, ο διαιτητής της συνάντησης κ. Κουζούμης υποδεικνύει αργοπορημένα ένα φάουλ που δεν έγινε ποτέ, έξω από την περιοχή της ομάδας μας, τη στιγμή μάλιστα που ο βοηθός κ. Σουλτάνης έχει υποδείξει οφσάιντ. Από την εκτέλεση του φάουλ, επιτυγχάνεται το 1-0 εις βάρος του Πανθηραϊκού. Επίσης, θεωρούμε ότι στη φάση όπου η ομάδα της Σύρου πετυχαίνει το δεύτερό της τέρμα, υπάρχει οφσάιντ, το οποίο δεν υποδεικνύει ο κ. Σουλτάνης, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη φάση. Τέλος, θεωρούμε ότι γενικότερα ο διαιτητής της συνάντησης, με συνεχή σφυρίγματα μετέφερε το παιχνίδι μέσα στην περιοχή της ομάδος μας. 

Ως σωματείο, απαιτούμε όχι εύνοια αλλά ισονομία. Ωστόσο, κάποιοι δεν δείχνουν σεβασμό στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο αλλά ακόμα και οι παράγοντες της ομάδας μας, η οποία αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει για δύο ημέρες στην Πάρο, με τεράστια οικονομική επιβάρυνση, σε αντίθεση με τις ομάδες της Σύρου που είχαν μία μόνο διανυκτέρευση (το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε και η άλλη ομάδα της Σαντορίνης που συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ, η Θύελλα Καμαρίου).

Το βίντεο (επίμαχη φάση στο 6,20 και στο 8,40)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares