Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 14:54

Και εγένετο ο ''Π.Α.Σ.Τήνου‏''

Μια νέα μέρα ξεκινά από σήμερα για το Τηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς μετά από σκέψεις χρόνων οι οποίες ξεκίνησαν να υλοποιούνται στην αρχή του φετινού χρόνου τα δυο σωματεία του νησιού (Α.Ε. Στενης και ο Α.Ο. Τηνου) ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το ''Παντηνιακό Αθλητικό Σωματείο Τήνου'' (Π.Α.Σ. Τήνου).


Τα δυο σωματεία βλέποντας να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσο οικονομικά αλλά, κυρίως αγωνιστικά, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το  κοινό καλό του νησιού και να δημιουργήσουν αυτήν τη νέα ομάδα.
Αυτά είναι τα πρώτα νέα της ομάδος, για ότι νεότερο θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση, στεκούμενοι φυσικά όπως πάντα στο πλάι του Τηνιακού ποδοσφαίρου.  Πιο κάτω θα δείτε  μια περίληψη του τροποποιημένου καταστατικού του νέου σωματείου:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Με την υπ' αριθμόν 1/2014 Διάταξη του Ειρηνοδικείου Τήνου ενεκρίθη το, μετά την τροποποίηση, από 20.02.2014 κωδικοποιημένο καταστατικό του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Στενής Τήνου», και ήδη μετά την εν λόγω τροποποίηση με την νέα επωνυμία «ΠΑΝΤΗΝΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΝΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Σ. Τήνου», με έδρα το Δήμο Τήνου. Με το καταστατικό αυτό που αποτελείται, πλέον, από είκοσι δυο (22) άρθρα και είχε ως αποτέλεσμα: α) τη τροποποίηση των άρθρων 1, 3, 4, 5, 12 και 13 β) τη συμπλήρωση των αρ. 10, 11, 14 και 16, γ) την κατάργηση ως περιττών των αρ. 20 και 21, τα οποία αντικαθιστούνται από τα πρώην αρ. 22 και 23 και δ) την αναγκαία, πλέον, προσθήκη του αρ. 22 δεν παραλλάσσεται η ταυτότητα και οι γενικότερες επιδιώξεις του αθλητικού αυτού σωματείου.

Τήνος, 28.04.2014

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΣΙΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares