Σάββατο, 31 Μαΐου 2014 22:45

Για την υπέρβαση

Το θαύμα κόντρα στον Αιολικό θα κυνηγήσει αύριο ο Αίαντας Σύρου, που χρειάζεται νίκη με 3 τέρματα για να είναι η ομάδα που θα πάει απευθείας στη Γ΄Εθνική, ενώ με διαφορά 2 τερμάτων οι διαφορές των δύο ομάδων θα λυθούν σε αγώνα που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, με απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση τη νίκη του Αιολικού κόντρα στα Θυμιανά την τελευταία αγωνιστική.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο στις 17:00 και θα μεταδοθεί σε ζωντανά ραδιοφωνικά από το Mykonosfm και λεπτό προς λεπτό από το sportLesvos, που θα γίνουν σε συνεργασία με το s.c.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Ρούσσος και Γιώργος Κομνηνός δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, ενώ ο κόσμος αναμένεται να κατακλίσει αύριο το γήπεδο της ΕΠΣ, με τον Αίαντα να ζητά την στήριξη του και τον Αιολικό να έχει δεκάδες φίλους στο πλευρό του, οι οποίοι ήδη βρίσκονται στο νησί της Σύρου.

Κώτσης το κλειδί

Για να φτάσει ο Αίαντας στην άνοδο στη Γ΄Εθνική θα χρειαστεί να πάρει από όλους του παίκτες του το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς ο Αιολικός ήταν και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου.

Ωστόσο η ομάδα της Σύρου έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένη να βγάζει εις πέρας δύσκολες αποστολές και έχει παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το ειδικό βάρος σημαντικών αναμετρήσεων όπως η αυριανή, που έχει ιδιαιτερότητες λόγω της διαφοράς που ζητά ο Αίαντας.

Ο Ηλίας Κώτσης είναι ένας από τους Παίκτες που από την απόδοση του θα κριθούν πολλά από το αυριανό παιχνίδι, καθώς ο επιθετικός που ήρθε τον Γενάρη από την Αγία Παρασκευή έχει πετύχει 7 τέρματα σε 11 αγώνες και μαζί με τον Μπενίτο Σαγκινέτο είναι τα «πολυβόλα» των Συριανών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares