Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 19:58

Μαχητικός ο Αίαντας αλλά… ο Αιολικός στη Γ΄Εθνική

Κοίταξε τον Αιολικό κατάματα ο Αίαντας και στο 1ο ημίχρονο ήταν η ομάδα που δικαιούταν την άνοδο στην Γ΄Εθνική, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Ρούσσου δεν έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση, είχαν δύο αδικαιολόγητες αποβολές και στο τέλος γνώρισαν την ήττα με 1-2 από τον Αιολικό που πλέον θα δώσει ακόμη ένα ματς – αγγαρεία κόντρα στον Ηρακλή Θυμιανών καθώς ήδη έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική και γι αυτόν απομένει μόνο η φιέστα ανόδου.

Λεπτομέρειες

Περίπου 600 φίλαθλοι, μεταξύ αυτών περίπου 60 Μυτιληνιοί, έδωσαν τον παλμό στην εξέδρα του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Αίαντας ήξερε ότι για να πετύχει τη διαφορά που θέλει έπρεπε να παίξει επιθετικά και να πιέσει τον Αιολικό, πράγμα που πέτυχε στο 1ο μέρος, όπου παρά το 1-1, όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Σύρου μπορεί να διεκδικήσει την διαφορά των 2 ή 3ων τερμάτων που χρειαζόταν. Στην αρχή της επανάληψης η εικόνα δεν άλλαξε, μέχρι που ο διαιτητής της αναμέτρησης Σφακιανάκης δεν έδειξε ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα των Μεμάι και Αναγνωστόπουλου, τους οποίους και απέβαλε. Οι ισορροπίες του αγώνα σε εκείνο το σημείο (64΄) έγειραν υπέρ του Αιολικού, ο οποίος στη συνέχεια απλά έκανε το χρέος του πανηγυρίζοντας τελικά μία μεγάλη νίκη, που του έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.

Το ματς

Ο μόνιμος σκόρερ του Αίαντα Ηλίας Κώτσης ήταν αυτός που μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή των γηπεδούχων, όταν στο 32΄δέχτηκε την πάσα του Ρούσσου και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σύρου, με τους γηπεδούχους, λίγο νωρίτερα (21΄) να φωνάζουν για χέρι εντός της μεγάλης περιοχής του Αιολικού.

Στο 37΄ο Διονυσάτος, με εύστοχη εκτέλεση, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το πέναλτι που προήλθε από ανατροπή του Μαλακού από τον Μεμάι.

Στην επανάληψη η ομάδα που μπήκε με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση στο γήπεδο ήταν ο Αιολικός, ο οποίος αν και απειλήθηκε, στη συνέχεια έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, με το 2λεπτο 62΄ - 64΄ να είναι καταστροφικό για τον Αίαντα, καθώς έμεινε με 9 παίκτες ύστερα από τις αποβολές των Μεμάι και Αναγνωστόπουλου, που υπέπεσαν σε αδικαιολόγητα δυνατά μαρκαρίσματα. Αδικαιολόγητες ήταν όμως και οι αντιδράσεις ορισμένων θερμοκέφαλων, οι οποίοι πέταξαν κάποια μπουκαλάκια στον αγωνιστικό χώρου, τα οποία μπορεί να επιφέρουν τιμωρίες στην ομάδα της Σύρου.

Στο 78΄ο Γκιάτα κάνει το τελικό 1-2 και βάζει ταφόπλακα στα όνειρα του Αίαντα.

Τα καλά

Ο Γιώργος Ρούσσος, πριν την έναρξη των αγώνων μπαράζ είχε δηλώσει ότι ο Αίαντας δεν θα φοβηθεί κανέναν και θα κοιτάξει τους αντιπάλους του κατάματα. Έτσι κι έγινε… καθώς ο Αίαντας κατάφερε να πάρει 2 νίκες κόντρα στον Ηρακλή Θυμιανών και να χάσει στις λεπτομέρειες από τον Αιολικό, που νε μεν ήταν η καλύτερη ομάδα, ωστόσο το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Χίο και ο Αίαντας φώναξε γι αυτό, δεν το είδαμε ποτέ.

Σε μόλις δύο σεζόν η ομάδα της Σύρου έχει καταφέρει ήδη πολλά, με αποκορύφωμα την φετινή κατάκτηση του τίτλου, πράγμα που δείχνει ότι παρά τις όποιες παραφωνίες υπάρχουν στα διοικητικά του συλλόγου και τα όσα βάρβαρα κατά καιρούς έχουν διαπράξει μέλη του προπονητικού τιμ, έρχεται να προστεθεί το αγωνιστικό κομμάτι, όπου γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, ενώ την αγωνιστικότητα και την ποιότητα των παικτών του την κρίνουν τα αποτελέσματα.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τον Δόση και Σαμοϊλη.

Συνθέσεις

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Τσιριγώτης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπητας , Κώτσης, Μουράι (51΄Φουάσης), Σαγκινέτος, Ρούσσος Κ. (67΄Σαγκινέτος), Μπογκντάν (73΄Καράβας).

Αιολικός Μυτιλήνης (Κομνηνός): Γόμος, Γκιάτας, Μουτζουρής, Καπταγιάννης Ν. (λ.τ. 32΄Κομνηνός), Μπαράκης, Καδής, Διονυσάτος Θ, Λαλάς, Μιχαλάκης (61΄Σαμπάνης), Μαλακός (73΄Σύβρης), Σεραφίγκος.

Πρόγραμμα αποτελέσματα

1η Αγωνιστική

Κυριακή 11/5 Αίας Σύρου-Ηρακλής Θυμιανών 1-0

Ρεπό Αιολικός

2η Αγωνιστική

Τετάρτη 14/5 Αιολικός-Αίας Σύρου 2-0

Ρεπό Ηρακλής Θυμιανών

3η Αγωνιστική

Τετάρτη 21/5 Ηρακλής Θυμιανών- Αιολικός 0-5

Ρεπό Αίας Σύρου

4η Αγωνιστική

Τετάρτη 28/5 Ηρακλής Θυμιανών-Αίας Σύρου 0-3

Ρεπό Αιολικός

5η Αγωνιστική

Κυριακή 1/6 Αίας Σύρου- Αιολικός 1-2

Ρεπό Ηρακλής Θυμιανών

6η Αγωνιστική

Τετάρτη 4/6 Αιολικός-Ηρακλής Θυμιανών

Ρεπό Αίας Σύρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα

Βαθμοί

Τέρματα

Αγώνες

Αιολικός Μυτιλήνης

9

9-1

3

Αίαντας Σύρου

6

5-4

4

Ηρακλής Θυμιανών

0

0-9

3

Η live εξέλιξη του αγώνα εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares