Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 14:45

Ερυθρόλευκος ο Αντώνης Φουάσης

Και επίσημα Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς θα είναι από σήμερα, ο Αντώνης Φουάσης, καθώς το πρωί ο 16χρονος μαζί με τον μάνατζερ του Άγγελο Βεΐζι βρέθηκαν στα γραφεία των Πειραιωτών, όπου και υπέγραψαν για τη νέα συνεργασία του παίκτη.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχαμε γράψει για το ενδεχόμενο της μεταγραφής αυτής χωρίς να αναφέρουμε ονόματα, πράγμα που έγινε φυσικά για να τηρήσουμε την απαραίτητη διακριτικότητα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και δη μικρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών.

Η αξία Αντώνη Φουάση στις Κυκλάδες είναι αδιαμφισβήτητη και πλέον οι καλές του εμφανίσεις με τις Μικτές Κυκλάδων και της Περιφέρειας το έδωσαν την ευκαιρία για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς με την φανέλα του Ολυμπιακού θα του ανοίξουν πολλές πόρτες, τις οποίες κάτω από σκληρή δουλειά θα μπορέσει να τις διαβεί. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί και η συμβολή του Αίαντα Σύρου και η δουλειά που κάνει στις ακαδημίες του, με τον Αντώνη να αποτελεί τον 1ο παίκτη της τελευταίας δεκαετίας που έχει πάρει μεταγραφή από την Σύρο σε μεγαλύτερη ομάδα.

Συνέχεια

Ο νεοαποκτηθείς98άρης αριστεροπόδαρος άσος, δεν είναι ο μοναδικός Κυκλαδίτης παίκτης που έχει μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, καθώς στο παρελθόν την φανέλα των ερυθρολεύκων έχουν φορέσει οι: Μπάλκας και Καμπάσης του ΑΟ Πάρου, όπως και ο Χρήστος Αριανούτσος που έφτασε να αγωνίζεται ως αρχηγός στις Εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έχει ως όρο την μόνιμη διαμονή του Αντώνη Φουάση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι επικρατεί πολυτέλεια και τεράστια οργάνωση. Μάλιστα για να φιλοξενηθεί κάποιος παίκτης στις εγκαταστάσεις, το γεγονός αυτό θεωρείται από μόνο του μεγάλη επιτυχία και δείχνει πόσο πολύ υπολογίζεται η αξία του συγκεκριμένου παίκτη.

Συγκεντρωμένος

Βρήκαμε τον Χρήστο Αριανούτσο και τον ρωτήσαμε να μας πει την γνώμη του σχετικά με την μεταγραφή του Αντώνη Φουάση, με τον Παριανό πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ο Αντώνης θα πρέπει πάνω από όλα να είναι προσγειωμένος: «Σίγουρα η επιλογή του στον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη διάκριση για τον Αντώνη. Θα τον βοηθήσει πολύ στην πορεία του και θα πάρει πολύτιμες εμπειρίες. Χρειάζεται να είναι προσγειωμένος και να δουλέψει σκληρά και τότε ίσως καταφέρει να κάνει βήματα όπως αυτά της συμμετοχής στην 1η ομάδα ή της Εθνικής Ελλάδας, όπως έκανε ο Κώστας Μανωλάς. Σε κάθε περίπτωση του εύχομαι τα καλύτερα για την καριέρα του».

FOYASIS SKIADAS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκλογές στον ΑΟ Σύρου Στην Καλλιθέα ο Αριανούτσος »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares