Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 00:34

Ακρίτας ο Σταφυλάς, υπέγραψε στον Πανθρακικό

Ο 2ος παίκτης του Αίαντα Σύρου που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα μετακομίσει σε ομάδα κ17 της superleagueθα είναι ο Παναγιώτης Σταφυλάς.

Μετά την μεγάλη μεταγραφή του Αντώνη Φουάση στην κ17 του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Σταφυλάς θα είναι ο 2ος Συριανός παίκτης που θα λάβει μέρος στο παράλληλο πρωτάθλημα της superleague, καθώς σήμερα ήρθε σε συμφωνία με τον Πανθρακικό και την επόμενη χρονιά θα φοράει την φανέλα των ακριτών.

Ο Αίαντας σύρου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Ajax Σύρου ανακοινώνει επίσημα την μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή μας, Παναγιώτη Σταφυλά, στην ΠΑΕ Πανθρακικός, όπου και θα ενταχθεί στην Κ17 της νέας του ομάδας. Η οικογένεια του Ajax Σύρου εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Παναγιώτη, να είναι πάντα υγιής, μακριά από τραυματισμούς και ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Ο 16χρονος παίκτης κεφαλαιοποιεί τις καλές εμφανίσεις που είχε με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων και την σκληρή δουλειά που έχει κάνει στις ακαδημίες του Αίαντα Σύρου, όπου έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares