Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 07:32

Παρελθόν και ο Παπαδημητρίου, κυνηγάει την έκπληξη.

Το πέρασμα που είχε το 2010 από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού τον καθιστά μέσα στα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Στάθη Παπαδημητρίου του Παμμηλιακού, που μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στους «Κόκκινους της Μήλου» έμεινε ελεύθερος και κατά πάσα πιθανότητα συνεχίζει σε ομάδα της Πάτρας, όπου και διαμένει μόνιμα λόγω σπουδών.

Ο Παμμηλιακός με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Παπαδημητρίου και του εύχεται καλή πορεία στη νέα του ομάδα: «Ως διοίκηση του Παμμηλιακού νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την πολυετή του προσφορά στην ομάδα μας τον Στάθη Παπαδημητρίου και να του ευχηθούμε καλή πορεία και καλή τύχη στην περαιτέρω καριέρα του. Ο Στάθης ήταν και θα είναι ένα παιδί της οικογένειας του Παμμηλιακού».

Λύσεις

Τι γίνεται όμως από εκεί και πέρα; Μέχρι τώρα ο Παμμηλιακός μετρά για διάφορους λόγους την απώλεια βασικών παικτών όπως ο Παπαδημητρίου, ο Μπαργιάμη και ίσως υπάρξει ακόμα ένας που το όνομα του θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης σε συνεργασία με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν έρθει σε επαφή με 3-4 παίκτες που θα μπορέσουν να καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν στην ομάδα. Μάλιστα σε 1-2 περιπτώσεις οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες ανακοινώσεις.

Βόμβα;

Οι παίκτες που προαναφέραμε στο σύνολο τους αγωνίζονται σε ομάδες του Πειραιά και τις Αθήνας και μερικών τα ονόματα είναι τόσο γνωστά που ίσως προκαλέσουν και αίσθηση. Στον αντίποδα όμως η διοίκηση του Παμμηλιακού μπορεί να κοιτάζει με το «ένα μάτι» στην Αθήνα και τον Πειραιά, αλλά το άλλο μάτι της είναι στραμμένο σε ειδικές περιπτώσεις μέσα από τις Κυκλάδες. και όταν λέμε ειδικές περιπτώσεις δανειζόμαστε τα λόγια της διοίκησης που λένε: «Παίκτες που θα κάνουν την διαφορά». με τον Παμμηλιακό να κυνηγάει την μεταγραφική έκπληξη, που αν τελικά πραγματοποιηθεί θα συζητηθεί αρκετά.

Τόνοι

Αν κάποιος διαβάσει αυτό το άρθρο μπορεί αν αναρωτηθεί: «Μα τι έγινε ο Παμμηλιακός χαλάει χρήμα απλόχερα»; Όχι δεν είναι έτσι. ο Παμμηλιακός έχει αποδείξει ότι είναι μία νοικοκυρεμένη ομάδα, που μελετά το κάθε της βήμα και προσπαθεί με χαμηλούς τόνους και μεθοδικότητα να είναι πάντα επίκαιρος. Σε καμία περίπτωση «δεν τρελάθηκε ο Πρόεδρος» όπως συνηθίζεται να λέμε. Όμως για ακόμη μία φορά φαίνεται ότι θα μιλήσει η αγάπη των Μηλιών για το καμάρι του νησιού τους τον Παμμηλιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares