Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014 15:46

Και επίσημα ο Μανωλάς | Αύριο η πρώτη

MANOLAS FANELA

Μπορεί ο Νίκος Μανωλάς να ήταν στις πρώτες επιλογές του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς για να ενισχύσει τον Πανναξιακό τον Ιανουάριο, αλλά εκείνος από την πλευρά του θέλησε να επιστρέψει στον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια και αποτελεί έναν από τους κύριους συντελεστές στην αλλαγή του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας της ορεινής Νάξου.

Έτσι από σήμερα ο ταλαντούχος επιθετικός ανήκει και πάλι στον ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς συμφώνησε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του δελτίο.

Μετά και αυτή την κίνηση ο ΑΜΣ Φιλωτίου δυναμώνει σημαντικά και στην επιθετική του γραμμή, όπου εκτός των Σταματίου και Λυμπερτά, ο Μανωλάς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα, τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι.

Εξελίξεις

Όσον αφορά τα μεταγραφικά για τον ΑΜΣ Φιλωτίου αυτά δεν έχουν κλείσει ακόμα αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμη 2 παίκτες που αγωνίζονταν σε ομάδες της Νάξου, ενώ η διοίκηση είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικού που όταν ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί θα κάνει αίσθηση.

 

Έναρξη

 

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του Φιλωτίου ξεκινά αύριο στις 17:00 στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου. Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Παλάζης μαζί με τον ειδικό γυμναστή Τάσο Βάβουλα, αναμένεται να επιχειρήσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα προετοιμασίας, που σε 1η φάση θα φτάσει στο ιδανικό επίπεδο την φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των παικτών.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares