Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 20:16

Παραίτηση Κουτελιέρη, σε κρίσιμο σημείο η Αναγέννηση

Καζάνι που βράζει με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά και με ένα αβέβαιο μέλλον μοιάζει η Αναγέννηση τα τελευταία 24ώρα.

Μπορεί η ιστορική ομάδα της Νάξου να δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, καθώς η αδιαφορία που υπάρχει από τους διοικητικούς παράγοντες και η ανοργανωσιά σε όλους τους τομείς έχουν αναγκάσει τον έναν μετά τον άλλον τους ποδοσφαιριστές να ζητάνε την αποχώρηση τους από την ομάδα.

Παραίτηση

Μετά την αποχώρηση για επαγγελματικούς λόγους του Στέλιου Πολέμη στο εξωτερικό η Αναγέννηση παρουσίαζε μία αποκαρδιωτική εικόνα με τον Γιώργο Κουτελιέρη που κατείχε τον τίτλο του προέδρου να είναι ο μόνος που συντηρούσε αποκλειστικά τα τμήματα των ακαδημιών και του Ανδρικού τμήματος, ενώ ο Ναξιώτης επιχειρηματίας, λόγω της αδιαφορίας των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. ήταν αυτός που χειριζόταν αποκλειστικά από την 1η μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια που αφορούσε την Αναγέννηση.

Η περσινή χρονιά ήταν αγωνιστικά από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων, όμως διοικητικά τα πράγματα παρέμειναν ως είχαν. Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου ο πρόεδρος κ. Κουτελιέρης ύστερα από σκέψη για ακόμη μία φορά δήλωσε την ομάδα στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να έχει υπολογίσει αυτό που θα επακολουθούσε, που ήταν η απαίτηση σχεδόν όλων των παικτών να μεταγραφούν σε κάποια από τις άλλες 4 ομάδες της Νάξου. Έτσι ο παράγοντας που στο παρελθόν έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και γνωρίζει από πρώτο χέρι την ψυχοσύνθεση του ερασιτέχνη και αφού λαμβάνοντας υπ όψιν την αδιαφορία των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., ταυτόχρονα με την οικονομική «αιμορραγία» από τον ίδιο αποφάσισε να παραιτηθεί ανοίγοντας τον δρόμο σε όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες της Αναγέννησης.

Τι μέλλει γενέσθαι

Τι λέει το μέλλον; Το μέλλον προς το παρόν και κατά τα φαινόμενα είναι εξαιρετικά αβέβαιο και μπορεί να στηριχθεί μόνο σε κάποια ιδιωτική πρωτοβουλία. Πληροφορίες λένε ότι ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας (Στέλιος Πολέμης) θα επιστρέψει αυτές τις μέρες από το εξωτερικό και από τις κινήσεις που θα κάνει θα εξαρτηθούν πολλά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της Αναγέννησης θα πρέπει να αποφασίσουν λίαν συντόμως σχετικά με το μέλλον της ομάδας τους, καθώς σε περίπτωση αποχώρησης από το πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν και τον ενδεχόμενο τιμωρίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares