Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 22:03

Νίκη με ανατροπή για τον Πανναξιακό

Με μία μεγάλη νίκη με 4-2 επί του ΠΑΣ Νάξου ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσει οι Νέοι του Πανναξιακού.

Στον αγώνα που έγινε χθες στο Δ.Γ. Αγίου Αρσενίου οι παίκτες του Γιάννη Παραβατού ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και παρά το εις βάρος τους 0-2 στο 1ο 20λεπτο στη συνέχεια κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και με 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βαθρακοκοίλης που πέτυχε χατ τρικ.

Το ματς

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανναξιακός μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και μοιραία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Στο10’ ο Φραγκίσμος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 20’ ο Πρεβόλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.PANNAXIAKOS-PAS NEOI 4-2 1

Η ανατροπή για τον Πανναξιακό ξεκίνησε στο 37’ με τον Βαθρακοκοίλη να κάνει το 1-2 και τον ίδιο παίκτη να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 39’ με πέναλτι που έγινε πάνω στον Ανεβλαβή. Το 2-2 πήγε της δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 2ο ημίχρονο να ανήκει στον Πανναξιακό, ο οποίος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 47’, όταν ο Ανεβλαβής εκτέλεσε κόρνερ και ο Λεγάκης με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρανίκα, κάνοντας το 3-2.

Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 80’ από τον Βαθρακοκοίλη, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ για highlight με μονοκόμματο σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο δοκάρι και έπειτα στο βάθος της εστίας του Καρανίκα.

Να σημειωθεί ότι στο 75’ ο Σοφικίτης ανέλαβε χρέη τερματοφύλακα, καθώς αντικατέστησε τον τραυματία Καπίρη.

Διαιτητές: Βακόνδιος, Νεοκοσμίδης, Σαργολόγος.

ΣυνθέσειςNEOI AGKALIA 2014

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης (75’ λ.τ. Λεγάκης Γ.) , Σαντοριναίος Κ., Σαντοριναίος Ε., Ανεβλαβής Π., Σοφικίτης, Βαλέτας, Ανεβλαβής Ε., Βρεττός, Καραφυλίδης, Λεγάκης Ν. ©, Βαθρακοκοίλης.

Αναπληρωματικοί: Φυρογένης, Λεγάκης Γ.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Πετράς (40’ Κατσουρός), Μελανίτης, Μανιός © (40’ Λαγογιάννης), Ξενάκης, Καρούσης, Φραγκίσμος, Πρεβόλης, Δεγαϊτας, Βερύκοκκος, Σκιαδάς.

Αναπληρωματικοί: Μανδηλαράς, Μελισσουργός, Γκοτζιάς, Πετρόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares