Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 21:31

«Πλήρωσε» τα λάθη του ο ΠΑΣ Τήνου [pics]

Μεγάλη νίκη για τον Α.Ο. Μύκονου με 3-2 κόντρα στον ΠΑΣ Τήνου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Στενής στην Τήνο.

Ο Α.Ο. Μύκονου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των παικτών του ΠΑΣ Τήνου καικατάφερε να αποδράσει μέσα από μία δύσκολη με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο ΑΟ Μυκόνου προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με δύο τέρματα – δώρα της άμυνας στον Μπάντρι (35'-41'), με τον ΠΑΣ να κάνει την ολική επαναφορά με τέρματα του Γιάννη Ζαλώνη (60'-69') και τον Μύρτινα (75') να πετυχαίνει τελικά το νικητήριο γκολ για τον ΑΟ Μυκόνου.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ νωθρά με τον Α.Ο. Μυκόνου να έχει μια μικρή υπεροχή άλλα χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Φώσκολου με μοναδική φάση μέχρι εκείνη την στιγμή ένα σουτ του Ασλάνι το οποίο ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Π.Α.Σ. Τήνου να κάνειμια φοβερή απόκρουση και να κρατήσειτο 0-0.

Ότι όμως δεν κατάφεραν οιεπιθετικοίτης Μύκονου κατάφεραν οιαμυντικοίτης ομάδας της Τήνου καθώς σε δυο λάθος επιστροφές μια του Βελαλοπουλου στο 35' και μια του Κελαδιτη στο 41' έδωσαν την ευκαιρία στον Ελ Μπαντρι να στείλει την μπάλα στην εστία του Φώσκολου και ταυτόχρονα την ομάδα του με 0-2 στα αποδυτήρια .

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο ο Α.Ο Μύκονου συνέχισε να έχει μια ελαφριά υπεροχή χάνοντας δυο μικροευκαιριες άλλα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Σε εκείνο το σημείο όμως άλλαξαν όλα ξαφνικά και είδαμε ένα άλλο Π.Α.Σ. Τήνου στο γήπεδο ο οποίος προειδοποίησε στο 59' όταν σε μια πάσα του Φώσκολου  στο Μαυρακη το πλάσε του τελευταίου έφυγε λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα Σαραντακου.

Ένα λεπτό αργότερα ένα φάουλ του Φώσκολου βρήκε τον Ζαλωνη μέσα στην μεγάλη περιοχή ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 και να ξαναβάλει την ομάδα του το παιχνίδι.

Στο 69’  και πάλι ο Ζαλωνης ισοφάρισε με ωραία κεφάλια σε 2-2 εκμεταλλευόμενος την εκπληκτική μπαλιά του Ξενόπουλου.

Το παιχνίδι εκείνη την στιγμή τον έλεγχε η ομάδα της Τήνου και αν μια ομάδα φαίνονταν ότι θα σκοράρει αυτή ήταν η ομάδα της Τήνου ώσπου ήρθε το 75' και ακόμα  μια λάθος συνεννοημένη του τερματοφύλακα Φώσκολου με τον αμυντικό της ομάδας Ζαλωνη Μ. ο δεύτερος δεν έδιωξε με αποτέλεσμα ο Ελ Μπαντρι να κλέψει την μπάλα και να να σεντράρει βρίσκοντας μέσα στην περιοχή τον Μύρτινα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-3.

Στη συνεχεία η ομάδα του Π.Α.Σ Τήνου πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Πολλή καλή η διαιτησία των: Ρούσσου, Βαρδακαστανη και Βαρθαλιτη.

Οι συνθέσεις τον δυο ομάδων:

Π.Α.Σ.ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ): Φωσκολος Ν., Δελωτης, Κελαδιτης, Ζαλωνης Μ., Βελλαλοπουλος, Ναζος (66’ Δελατολας), Φωσκολος Ι., Μαυρακης (81’ Αρμακολας), Ξενοπουλος, Ζαλωνης Ι. (87’ Δαρμης)

Αναπληρωματικοί: Βιδος, Ζαλωνης Μ., Απεργης, Φωσκολος Γ., Βιδαλης Τ.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ): Σαραντακος, Μυρτινας, Βλαχοπουλος, Μπαλης, Αργυριου, Βαλαμουτης, Δαμαϊ (51’ Λυκουρης), Raja, Toska, Ασλανι (90’ Ναζος), Ελ Μπαντρι (93’ Τσεκο)

Αναπληρωματικοί: Βερωνης, Μπουρντενης

 

PAS THNOY-AO MYKONOY 2014PAS THNOY-AO MYKONOY 2014 1PAS THNOY-AO MYKONOY 2014 2PAS THNOY-AO MYKONOY 2014 3PAS THNOY-AO MYKONOY 2014 5PAS THNOY-AO MYKONOY 2014 6PAS THNOY-AO MYKONOY 2014 7PAS THNOY 2014

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares