Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 00:54

Νίκη χρυσάφι για τον ΑΟ Σύρου [pics]

Σε ένα παιχνίδι που θα αργήσει πολύ να ξεχαστεί, όχι τόσο για το ποδοσφαιρικό θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, αλλά από τα ευτράπελα που πραγματοποιήθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου, όπως και στους χώρους που περιβάλουν το γήπεδο της Στενής στην Τήνο, ο ΑΟ Σύρου πήρε μια σημαντική και ταυτόχρονα παλικαρίσια νίκη με 1-2 κόντρα στον ΠΑΣ Τήνου με τον Μαραγκό να χρήζεται "Man of the match" αφού ήταν εκείνος που έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα των Τηνιακών με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Ο ΑΟ Σύρου μετά από αυτή τη νίκη διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, όσους έχει και ο Πάγος, ενώ ακολουθούν ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά που έχουν από 7.

Επεισόδια

Πάντως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από εντάσεις, με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δεληγιάννη να δέχεται επίθεση από λίγους εξαγριωμένους φιλάθλους, με τα πνεύματα να κατευνάζονται χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων του ΠΑΣ Τήνου, οι οποίοι έδειξαν πως δεν έχουν καμία ανάμειξη με όλα αυτά που συνέβησαν, πράγμα που σημείωσε και ο έμπειρος διαιτητής στο φύλλο αγώνα, στο οποίο αναφέρει για την επίθεση και την παρέμβαση των ανθρώπων του ΠΑΣ.Syros-foskolos

Το κλίμα ήταν φορτισμένο από νωρίς στο γήπεδο της Στενής, όπου οι φίλοι της ομάδας φώναζαν για τον καταλογισμό κάποιων φάουλ, που έκριναν πως ήταν τραβηγμένα. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με την λήξη του αγώνα, καθώς υπήρξαν δύο αμφισβητούμενες φάσεις όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις του διαιτητή Δεληγιάννη, με την πρώτη στο 91’ όπου αρχικά στην πρώτη από αυτές οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε πέσιμο του Ζαλώνη Γ. μέσα στην μεγάλη περιοχή, όπως και αυτή του 93’, η οποία είναι και η πολυσυζητημένη με τη γνωστή δυστυχώς κατάληξη, όπου το ακυρωθέν γκολ του Ζαλώνη Ι. όξυνε περισσότερο τις αντιδράσεις.

Μια καθαρή ματιά στο βίντεο του αγώνα δείχνει ότι μάλλον ορθά ακυρώθηκε, καθώς ο επιθετικός χρησιμοποίησε τα χέρια του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ η φάση του πέναλτι δείχνει να είναι περισσότερο περίπλοκη από ότι αρχικά φάνηκε.

Ματιά

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ενώ αρχικά το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κυλούσε στη μετριότητα, καθώς σε αυτό η συντελούσαν τόσο η επιθετική δυστοκία των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος, όσο και οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο γήπεδο με τον αέρα να κυριαρχεί, στη συνέχεια τα 2 ακυρωθέντα γκολ (ένα για κάθε ομάδα) και αρκετά συχνά φάουλ στο ματς, έκαναν το παιχνίδι «ροντέο», φτάνοντας δυστυχώς σε μια άκρως εξευτελιστική, καθώς και απογοητευτική για το ίδιο το άθλημα κατάληξη.

Γενική εικόνα

Αν κοιτάξουμε το ματς εφ’ όλης της ύλης, θα μπορούσαμε να πούμε κάλλιστα ότι ο ΑΟ Σύρου ήταν καλύτερος εντός αγωνιστικού χώρου, χάνοντας τις πιο σημαντικές ευκαιρίες στο ματς, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Τήνου έκανε φιλότιμη προσπάθεια να πάρει κάτι από το παιχνίδι φτάνοντας στα θλιβερά επεισόδια που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με την εικόνα του συλλόγου και αυτά που πρεσβεύουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Μπροστά στα βλέμματα περίπου 50 - 60 φανατικών φιλάθλων της Τηνιακής ομάδας και με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι, τα σφυρίγματα και τις υποδείξεις από τη διαιτητική τριάδα των κ. Δεληγιάννη Ν., Μενδρινού Λ. και Βαρδακαστάνη Μ., κατά τη γνώμη του κοινού πάντα, ήταν η σπίθα που άναψε τα αίματα.

Αν κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση στο φιλμ του αγώνα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι από το ματς κρατάμε τα εξής:

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, από τις οποίες οι πιο αξιόλογες ήταν: μία κεφαλιά του Μπαλόπητα μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 5’, την οποία εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Τήνου Φώσκολος Ν., στέλνοντας την σε κόρνερ και ένα σουτ στο 36’ από πλευράς ΠΑΣ Τήνου με τον Φώσκολο Ι., το σουτ του οποίου έφυγε 1-2 μέτρα πάνω από την εστία του Συριανού.

Το φλάς του αγώνα

(0-1) Στο 43’ ο ΑΟ Σύρου θα ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαραγκού και αφού αρχικά η μπάλα βρει το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία χτυπήσει την τελική γραμμή, θα καταλήξει στα δίχτυα του Φώσκολου Ν.

Στο δεύτερο μέρος, το άσχημο θέαμα συνεχίστηκε, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες ελάχιστες ευκαιρίες στις οποίες αξίζει να σταθούμε.

(1-1) Η ομάδα του ΠΑΣ Τήνου θα φτάσει στην ισοφάριση με το καλημέρα στην επανάληψη. Ύστερα από κόρνερ του Φώσκολου Ι., ο προωθημένος Βίδος μ’ ένα εύκολο πλασέ στο 2ο δοκάρι μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν θα δυσκολευτεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Σύρου, θα χάσει 3 σημαντικές ευκαιρίες. Αρχικά στο 66’ ο Ξυγκάκης θα βγει τετ α τετ, αλλά ο τερματοφύλακας Φώσκολος Ν. θα του πει όχι, ύστερα από τραγικό λάθος του αμυντικού Βελαλόπουλου. Έπειτα θα ακυρωθεί ένα γκολ του Μανουδάκη στο 70’ για αντικανονική θέση offside. Την ίδια μοίρα με τον Ξυγκάκη θα έχει στο 75’ και ο Μουράϊ, με τον τηνιακό τερματοφύλακα να του λέει εκ νέου όχι σε νέο τετ α τετ.

(1-2) Ο Μαραγκός ξαναχτυπά με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ίδιο σημείο στην απέναντι όμως εστία, γράφοντας το 1-2 στο 83’ και δίνοντας την υπερπολύτιμη νίκη στους Συριανούς.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Τήνου (Σουρανης): Φώσκολος Ν., Κελαδίτης, Ζαλώνης Ν., Βίδος, Βελαλόπουλος, Βιδάλης Α. (75’ Μαυράκης), Φώσκολος Ι., Νάζος, Δελώτης (46’ Βιδάλης Φρ.), Ζαλώνης Ι., Ζαλώνης Γ. (85’ Ξενόπουλος)

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Τζώρτζης (72’ Βουτσίνος), Ξυγκάκης, Σαμπάν, Μπαλόπητας, Ρομπέρτο (92’ Καπλάνης), Σαγκινέτος (89’ Τερόλης)

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Το βίντεο του αγώνα (λήψη Αλέξανδρος  Ζαλώνης)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares