Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 19:13

Ανδριώτικο ντέρμπι με φόντο τον Βασίλη

Έκτη αγωνιστική για τον 1ο και τον 3ο όμιλο της Α' Κατηγορίας του πρωταθλήματος Κυκλάδων και ένα ματς που ξεχωρίζει είναι σίγουρα αυτό στο Μπατσί της Άνδρου ανάμεσα στην Υδρούσα και τον Ανδριακό.

Το τοπικό ντέρμπι το οποίο πάντα έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, φέτος έχει ακόμα μία ιδιαιτερότητα, καθώς, καμία από τις δύο ομάδες της Άνδρου δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Έτσι είναι αυτονόητο ότι, όσο η Υδρούσα, άλλο τόσο και ο Ανδριακός θέλουν αυτή την νίκη για να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά τώρα οι προπονήσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται με αδιάκοπους ρυθμούς, με τους προπονητές να καταστρώνουν τα σχέδια τους ώστε οι ομάδες τους το Σάββατο να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Σε ρυθμούς ντέρμπι λοιπόν η Άνδρος, με την προϊστορία να υπόσχετε πως θα γίνει ένας δυνατός αγώνας με ωραίο θέαμα από τους δύο συντοπίτες.

Ευχή όλων μας είναι να ευνοήσει και ο καιρός που θα βοηθήσει να βρεθούν στο γήπεδο αρκετοί φίλαθλοι από όλη την Άνδρο για να δουν έναν ωραίο αγώνα που θα αναμένεται να είναι και μία αφιέρωση τιμής ένεκεν για τον πρόωρα αδικοχαμένο Ανδριώτη ποδοσφαιριστή του Ανδριακού Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Ο αγώνας έχει οριστεί το Σάββατο στις 15:00.

Διαιτητικό τρίο θα είναι οι: ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν, ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ, ΚΟΝΤΙΖΑ Σ.

Για το Sport Cyclades 

Γιάννης Μανδαράκας

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares