Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 02:59

Και το όνομα αυτού... Δήμος [Παρουσίαση και Δηλώσεις]

Παρουσιάστηκε, αλλά και βαπτίστηκε η μασκότ που εμπνεύστηκε η αθλητική επιτροπή της ΚΔΕΠΑΠ του δήμου Πάρου.

Μία όμορφη αγορίστικη καρικατούρα σε θεαματική ποδοσφαιρική φάση, που το όνομα της παραπέμπει στους δημιουργούς της, άρεσε σε παιδιά και μεγάλους.

Η εκδήλωση διεξήχθη στην αίθουσα του Αρχίλοχου και οι υπεύθυνοι αναφέρθηκαν με λίγα λόγια στα σχέδια τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου υποδομών στο νησί της Πάρου.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ Θανάσης Μαρινόπουλος ήταν ο κεντρικός ομιλητής, ενώ χαιρετισμούς απήυθυναν ο δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος και ο επίτιμος καλεσμένος κ. Σιγάλας, πρόεδρος της Ένωσης Κυκλάδων.

Βασικός άξονας των ομιλιών ήταν η θέληση της δημοτικής αρχής για στήριξη στις ομάδες και την υψηλή θέση που έχουν τα θέματα αθλητισμού στις προτεραιότητες τους.

Ο πρόεδρος κ. Σιγάλας εξέφρασε την ευαρέσκεια του στην πρωτοβουλία και διαβεβαίωσε την συνδρομή της διοίκησης του σε ότι χρειαστεί.

Παρέστησαν επίσης παράγοντες και προπονητές από όλες τις ακαδημίες του νησιού με παιδάκια ντυμένα με τις εμφανίσεις των ομάδων τους, που έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αίθουσα.

Άπαντες συμφώνησαν πως πρέπει να συνεργαστούν για την καλυτέρευση του πρωταθλήματος Παριανών ακαδημιών, πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση των μικρών και την παγίωση του πνεύματος του ευ αγωνίζεσθαι!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares