Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015 01:34

Νίκη και πρωτιά για την Άνω Μερά [pics]

Με δύο γκολ στο τέλος της αναμέτρησης η Άνω Μερά πήρε σήμερα το πρωι μία δύσκολη και αγχωτική νίκη απέναντι στην καλοδουλεμένη και σκληροτράχηλη ομάδα του ΠΑΣ Τήνου.

Του Αργύρη Ασημομύτη

Η ομάδα του Νίκου Τζιόβα, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο παιχνίδι, προσπαθώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία της ομάδας της Τήνου, πράγμα που φάνηκε δύσκολο, καθώς ειδικά στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες, ενώ υπήρξε και ένα ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΣ Τήνου.

Τα δύο γκολ των Τσαλμα και Ντιαιε, σε συνδυασμό με την ήττα του ΑΟ Μυκόνου από τον Πάγο έφεραν την Άνω Μερά στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 26 βαθμούς, έναν μπροστά από τον ΑΟ Μυκόνου και τρεις από τον ΑΟ Σύρου που συμπληρώνουν την πρώτη προνομιούχο τριάδα.

Το φλας του αγώνα

Στο 27 λεπτο διπλή ευκαιρία με τον Τουρέ να μην μπορει να σκοράρει απο κοντα και στην συνεχεια με τον Ασημομυτη Ν. να βλέπει την προσπάθεια του να μην μετουσιώνεται σε γκολ μετα απο παρέμβαση του πολυ καλού και σταθερού Καμολινου.

Στο 35 λεπτο ευκαιρία για την Ανω Μερα με τον Ντιαιε να σουτάρει λιγο αουτ!

Στο 37 λεπτο μετα απο ενέργεια του Τσαλμα θα γυρίσει παράλληλα στην περιοχή αλλα ο Ασημομυτης Ν. δεν θα προλάβει να κανει την προβολή.

Στο 40 λεπτο η ομάδα της Τήνου θα βγει στην κόντρα και θα πετύχει γκολ το οποίο θα ακυρωθεί ορθά μετά απο την υπόδειξη του επόπτη.

Τελος Α' ημιχρόνου

Στο 46 λεπτο και με το καλημέρα του δεύτερου μέρους τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Τουρέ να βγαινει τετ α τετ μετα απο καταπληκτική πάσα του Τσαλμα και απο κοντα να πλασάρει ελάχιστα αουτ πανω απο οριζόντιο δοκάρι.

Απο εκεινη την ωρα η ομάδα της Ανω Μέρας έχοντας την καθολική υπέροχη του αγώνα και έχοντας κλείσει την ομάδα της Τήνου στα καρέ της θα χάσει πολλες ευκαιρίες για γκολ αλλα οι περισσότερες απο αυτες δεν είχαν ευτυχή κατάταξη.

Στο 75 λεπτο και μετα την πίεση που ασκούσε η ομάδα Ανω Μέρας θα πετύχει γκολ μετα απο σουτ του Μπουμπουρη μεσα απο την περιοχή και την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα,ο επερχόμενος ο Τουρέ την βρίσκει και την σπρώχνει στα δίχτυα απο θεση offside με τον επόπτη να ακυρώνει ορθά το τέρμα.

Στο 85 λεπτο μετα απο μια αδράνεια στο χώρο του κέντρου ο Τσαλμας θα σουτάρει εξω απο την περιοχή και θα λύσει τον γόρδιο δεσμό γράφοντας το 1-0 για την Ανω Μερα.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι Ασημομυτης Ν. και Τουρέ θα συνδυαστούν υπέροχα και ο τελευταίος με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Ντιαε που δεν θα δυσκολευτεί να γράψει το 2-0

Στις καθυστερήσεις η τελευταία αξιόλογη φάση για την Ανω Μερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τοπαλη να φεύγει ελάχιστα αουτ.

Τελος αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος Γ. Και βοηθοί οι Μενδρινός και Δεσύπρης.

Α.Σ Άνω Μέρας (Τζιόβας Νίκος) Πουλάκης, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Τσελάι, Κεκελης (45΄Τοπάλης), Κεραμιδάς, Ασημομύτης Ν., Ντάιε (85΄Ηλιαδης), Τουρέ, Τσαλμας, Δήμας Π. (50΄Ράπαϊ)

ΠΑΣ Τήνου (Σουρανης Νίκος) Καμωλινος Ν., Δελωτης Σ. (17΄Αργυρόπουλος Δ.), θεωδορου Δ., Αρμακόλας Ε., Ζαλώνης Ν., Νάζος Σ., Βελαλόπουλος Ε.,  Ζαλώνης Μ., Ξενόπουλος Ν. (Σουρανης Κ), Βιδάλης Φ., Γιαννησόπουλος Φ.

*Αξίζει να σημειωθεί η καταπληκτική δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες της ομάδας της Ανω Μέρας, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα νεαροί παίκτες να γίνονται κομμάτι της ανδρικής με τον Νικο Τζιόβα να τους δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

(Κατερίνα Πολυκανδριώτη Ανταποκρήτρια)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares