Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 18:04

Ναι ρε Παννάξα!!!

Ιδανικό ξεκίνημα για τους πρωταθλητές Κυκλάδων στην Μυτιλήνη και γερές βάσεις για την συνέχεια των μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική.


Σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε ωραία και φιλόξενη ατμόσφαιρα από τους περίπου 250 φιλάθλους των γηπεδούχων, οι πρωταθλητές μας πήραν μία παλληκαρήσια νίκη, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους οπαδούς τους.

Τώρα ακολουθεί το ματς στην Νάξο με τον Κανάρη Νενήτων, την Τρίτη στις 5 το απόγευμα και το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει από τους φιλάθλους του νησιού για να βοηθήσουν την ομάδα τους για το επόμενο βήμα.

pannaxiakos-diagorasLes-8-5-2015-2

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Ο αγώνας κύλησε χωρίς ρυθμό. με μία ελαφρά και ανούσια πρωτοβουλία των γηπεδούχων, που απείλησαν μόνο με την κεφαλιά στο 17' του Φιλιανού που έβγαλε σε κόρνερ εκπληκτικά ο Τσουκαλάς.
Ο Πανναξιακός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο 36' από το κόρνερ του Κατσούδα ο Παπανικολάου αστόχησε με το κεφάλι και χάθηκε μία πράγματι μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει .
Παρά τις ελλείψεις των Σέμε, Χαμηλοθώρη και Γαλάνη,που ήταν στον πάγκο οι πρωταθλητές Κυκλάδων έλεγξαν το ματς.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Και ενώ το ματς στην επανάληψη κυλούσε όπως ακριβώς το ήθελε η ομάδα του Γ. Προμπονά, χωρίς ευκαιρίες, ο Πανναξιακός πρώτα στο 75' με τον Λίκα από κλέψιμο και πάσα του Κούτρου, έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς το πλασέ του αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Βογιατζή και κτύπησε στο επόμενο λεπτό στο 76',όταν ο Λίκα έκοψε στον Ευριπιώτη που εκτέλεσε για το 0-1.

Η είσοδος του Γαλάνη ήταν καθοριστική για να γείρει η πλάστιγγα στην μεριά των φιλοξενούμενων.

Στο 90' χρειάστηκε η επέμβαση του Τσουκαλά σε σουτ του Μουτζούρη,για να μείνει το πολύτιμο διπλό.

pannaxiakos-diagorasLes-8-5-2015-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγ. Παρασκευής: Βογιατζής, Νεζάι [90' Κουτλής], Γκιάτα, Τριλιανός, Βαξεβάνης [64' Μαραγκός], Σπάρταλης, Χατζηκυριάκος, Πουλασιχίδης, Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής, Φιλιανός [78' Μουτζούρης]

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Κουφόπουλος [70' Γαλάνης], Λίκα [90' Καπίρης], Ευριπιώτης,Ντάσιος [88'Πιτταράς], Κούτρος, Κατσούδας.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

NAXOS ANTONOPOULOS NAXOS GERMANOS1 NAXOS KATSONIS
NAXOS MAXAIRIOTHS NAXOS MPOULAMATSIS NAXOS PARTSINEVELOS
NAXOS PITARAS   NAXOS TSAK MPAM
 hellogreece230x280 NAXOS WAFFLE HOUSHE NAXOS XOYZOYRHS 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares