Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 00:57

Δεύτερη συμμετοχή Φουάση αλλά αποκλεισμός

Την δεύτερη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της εθνικής ομάδας U17 πραγματοποίησε χθες ο Αντώνης Φούασης, ο οποίος χθες απέναντι στην Γαλλία αντικατέστησε τον Λημνιό, έχοντας εξαιρετική παρουσία στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Η Ελληνική ομάδα ήθελε έναν βαθμό όμως δεν τα κατάφεραν καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  η Ελληνική ομάδα  δέχθηκε γκολ και σε συνδυασμό με την νίκη της Ρωσίας έστειλαν την Ελλάδα πίσω στην Αθήνα και την Ρωσικη ομάδα στα προημιτελικα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε στο epo.gr ότι «είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας για τη συνολική εικόνα τους σε όλο το τουρνουά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τελείωσε τίποτα για τα παιδιά. Το μέλλον είναι μπροστά τους και αξίζει να προσεχτούν γιατί έχουν και ταλέντο και πάθος».

Να σημειώσουμε οτι η Γαλλική ομάδα είχε τερματοφύλακα το γιο του θρυλικού Ζινεντίν Ζινταν.

ΓΑΛΛΙΑ: Ζιντάν, Μαουασά, Ντουκούρ, Σαμπά, Ντανγκέρ, Μακένγκο, Ρεϊνέ (57' Μπουτομπά), Χανβιέρ, Ρουίζ, Πελικάν (78' Ραμπό), Ικονέ (62' Ουπαμεκάνο).

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Κατράνης, Εβαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Λάμπρου, Μίγγος, Παυλίδης, Χατζηδίμπας (54' Δοδοντσάκης), Λημνιός (79' Φουάσης), Τσίγγος (54' Κιρτζιλιάδης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Όλα στο χέρι του‏ Νίκη στη Σάμο για τον Διαγόρα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares