Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 17:10

Μοιρασιά στη Νάξο

Μετά από ένα ανοιχτό παιχνίδι, η ισοπαλία άφησε ανοιχτούς λογαριασμός και όλα πλέον θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Πανναξιακός Προηγήθηκε γρήγορα, στο 3ο λεπτό με κοντινό σουτ του Κούτρου όμως στο τελευταίο τέταρτο του 1ου ημιχρόνου ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοσή του και με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 31ο λεπτό που εκτελέστηκε από τον Βαμβουλή, ισοφάρισε και επτά λεπτά αργότερα ο Τριλιανός έδωσε προβάδισμα στους Λέσβιους με κοντινή κεφαλιά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος, σε αυτό βοήθησε και η γρήγορη αποβολή του Τριλιανού στο 48ο που δέχτηκε την 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 64ο ο Κούτρος από πολύ κοντά και αμαρκάριστος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, κάτι που έκανε 11 λεπτά αργότερα όταν βρήκε ελάχιστα την μπάλα στην σέντρα σουτ του Κοτσαρή στο 75ο λεπτό.

Πανναξιακός: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης(46’ Σέμε), Κοτσαρής, Παπανικολάου, Ευριπιώτης, Γαλάνης (84’ Καρούσης), Κούτρος, Κατσούδας, Ντάσιος (46’ Λύκα),

Διαγόρας: Βογιατζής, Μουτζούρης, Γκιάτα, Βαξεβάνης, Κουτσούρης, Παπαδόπουλος (85’ Κουτλής), Μαραγκός, Χατζηκυριάκος, Βλοσίδης, Τριλιανός, Βαμβουκλής, Πουλασιχίδης (78’ Νεζάι), Φιλιανός (48’ Σπάρταλης)

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ, καθώς και βίντεο με φάσεις, γκολ και δηλώσεις.

hellogreece230x280NAXOS ANTONOPOULOSNAXOS GERMANOS1NAXOS KOYFOPOYLOS 1NAXOS LIARMAKOPOULOSNAXOS MARGARITHS GIATROSNAXOS MOYSTAKIS KOYFOMATANAXOS MPES DESNAXOS PARAVATOS 1NAXOS PITARASNAXOS XOYZOYRHSSYROS NISAKI

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares