Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 14:46

Ο "Σέρβος Δάσκαλος" στον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στην ταβέρνα "Όπως παλιά" στα Αγγίδια της Νάξου, όπου επετεύχθητε και η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και η διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες στην ταβέρνα "Όπως παλιά" στα Αγγίδια της Νάξου, όπου επετεύχθητε και η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε μία από τις πιο ιστορικές συνεργασίες της ιστορίας του προχώρησε ο ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς μετά από επαφές που κράτησαν αρκετό διάστημα τα βρήκε σε όλα με Σέρβο τεχνικό Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και θα είναι αυτός που θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της Νάξου.

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς είναι ένας προπονητής που έχει παραστάσεις από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και των Βαλκανίων, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες όπως, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Τούζλα και πολλές άλλες [βλ. βιογραφικό].

Η συνεργασία του με τον ΑΜΣ Φιλωτίου θεωρείται σίγουρα υπέρβαση για την ομάδα της Νάξου, αλλά γενικότερα και για τις Κυκλάδες, αφού είναι ο μοναδικός Προπονητής που κατέχει το μεγαλύτερο προπονητικό δίπλωμα που είναι το UEFAPRO, ενώ οι εμπειρίες του αναμφισβήτητα προκαλούν τον σεβασμό όλων.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν είναι άγνωστος στον Κυκλαδίτικο χώρο αφού στο παρελθόν (2014-2015) έχει υπάρξει προπονητής του Πανναξιακού στην Γ’ Εθνική για μερικούς μήνες, όπου είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Βλαστό.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου οι συζητήσεις με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς δεν επικεντρώθηκαν σε μία ευκαιριακή συνεργασία, αφού οι εξελίξεις στο γηπεδικό και η ενδεχόμενη λύση του έχουν βάλει στο τραπέζι της ομάδας το θέμα της δημιουργίας ακαδημιών, με τον κ. Μιχαήλοβιτς να φέρεται ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει το χτίσιμο τους πάνω σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η έλευση του Μιχαήλοβιτς σηματοδοτεί μία σειρά εξελίξεων για το Φιλώτι, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις που θα έχουν να κάνουν με το έμψυχο υλικό της ομάδας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συμφωνίες με σημαντικές μονάδες, ενώ αναμένεται να δούμε τι θα γίνει και με τις ανανεώσεις.

MIXAILOVITS GRATSIASMIXAILOVITS TSAFOS

Το πλούσιο βιογραφικό του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς

MIXAILOVITS VIOGRAFIKO

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares