Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 23:44

Φιλωτίτης ο Μπονιάκος

Δυνατή μεταγραφική κίνηση από τον ΑΜΣ Φιλωτίου που δυνάμωσε σημαντικά την μεσαία του γραμμή με την απόκτηση του Λέανδρου Μπονιάκου.

Ο βραχύσωμος παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας στο Φιλώτι, όπου παρουσία του προέδρου Στέφανου Τσάφου και του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Μουστάκη υπέγραψε το δελτίο του στην ομάδα της ορεινής Νάξου.

Ο Μπονιάκος έχει γίνει γνωστός από την διπλή θητεία του στον Πανναξιακό (04-05 & 13-14) ενώ έχει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος τόσο σε ομάδες της Αθήνας, όσο και σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Τον χαρακτηρίζει η άψογη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, ενώ μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις του άξονα.

Λίγο μετά την υπογραφή του στην ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου ο Λέανδρος Μπονιάκος μίλησε στο s.c.: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Φιλωτίου... Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι οι παίχτες και να "ανταπεξέλθουμε" στις προσδοκίες του σωματείου. Θέλω να τονίσω την μεγάλη συμβολή στην απόφαση μου είχαν ο Νίκος Μανωλάς και ο Ιάκωβος Σταμάτιου που μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Τσάφο και όλη την διοίκηση που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα τους. Εγώ Από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ ότι θα δείξω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ο Λέναδρος Μπονιάκος είναι 28 χρονών και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στους Νέους του Πανιωνίου. Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί στους: Αίαντα Ταύρου, Πανναξιακό (04-05&13-14), Δόξα Μεγαλόπολης, Θεσπρωτό, ΑΟ Περιστερίου, Θύελλα Μοσχάτου και Παλαιά Φώκαια.

DSC 0449DSC 0450MPONIAKOS-TSAFOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares