Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 22:20

Ανανέωσαν Ανυφαντάκης, Σταματίου και Ζούλης

Η έλευση του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και η απόκτηση του Λέανδρου Μπονιάκου ήταν τα πρώτα βήματα όσον αφορά τον σχεδιασμό του ΑΜΣ Φιλωτίου για τη σεζόν 2015-2016.

Η διοίκηση του Φιλωτίου από εκεί και πέρα έχει αρχίσει επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να συζητήσει μαζί τους σχετικά με την παραμονή τους στην ομάδα, αφού η μεταγραφική περίοδος ήταν αφορμή κάποιοι από αυτούς να δεχτούν κρούσεις από άλλες ομάδες.

Όμως το κλίμα στον ορεινό σύλλογο φαίνεται ότι διατηρείται άκρως θετικό και σχεδόν το 100% από τους παίκτες του περσινού ρόστερ έχουν πει το ναι και θα παραμείνουν στην ομάδα.

Οι τελευταίες συναντήσεις αφορούσαν τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, τον Ιάκωβο Σταματίου και τον Γιαννούλη Ζούλη, οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους απάντησαν θετικά.

Έτσι μετά από αυτό ο ΑΜΣ Φιλωτίου αναμένεται να παρουσιαστεί με τον ίδιο κορμό και την σεζόν που έρχεται. Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, είναι πιθανό να γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη, αφού ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς λογαριάζει να ενσωματώσει στην ομάδα αρκετούς ποδοσφαιριστές που διαμένουν μόνιμα στο Φιλώτι και για διάφορους λόγους η συμμετοχή τους είχε ατονήσει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares