Κυριακή, 22 Μαΐου 2016 18:41

Πρώτη ήττα από Ρόδο και διαιτησία [pics]

Ο Πανθηραϊκός πάλεψε με την αστοχία του και την κακή διαιτησία και παρόλο την ανωτερότητα του απέναντι στην Ρόδο, δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα της φετινής χρονιάς με 2-0.

Η ήττα αυτή δεν σημαίνει κάτι για την ομάδα της Σαντορίνης, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση με 6 βαθμούς και με μία ακόμη νίκη θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανθηραϊκός ήταν πολύ καλύτερος αγωνιστικά και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποια τέρματα, στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε ειδικά στο πρώτο μέρος. Όσο εύκολο έδειξε το σημείο του πέναλτι στο 14΄ο κ. Ευαγγέλου, με την ίδια ευκολία ο βοηθός του Γιαννουλίδης, κακός βάσει της κάμερας ακύρωσε γκολ του Δημήτρη Βέρμπη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.
Οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την διαιτησία, με τον πρόεδρο κ. Καμπουράκη να υποστηρίζει ότι ο Πανθηραϊκός πέφτει θύμα της κόντρας ΕΠΣ Κυκλάδων και ΕΠΟ.
Το ματς
Πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς έγινε στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης για την ομάδα της Ρόδου με σουτ του Τζιβιλόγλου το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα είναι σειρά του Πανθηραϊκού να απειλήσει, καθώς από πολύ καλή θέση μετά από σέντρα του Κωλέτση ο Βερμπης θα σουτάρει όμως δε θα βρει το στόχο.
Η Ρόδος θα καταφέρει να προηγηθεί στο 16΄ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Παυλίδη, ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα από τα 11 μέτρα.
Ο Πανθηραϊκός θα απειλήσει για την ισοφάριση στο 21’ με διαγώνιο σουτ του Περιάλη το οποίο όμως πέρασε ελάχιστα άουτ, και στο 25’ ο Βέρμπης δε θα μπορέσει να σκοράρει με κεφαλιά στο 25΄.
Ευκαιρία για τους Ροδίτες να κάνουν δύο τα τέρματα τους με τον Τζιβιλόγλου να σουτάρει όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. Στο 43΄ μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία την ομάδα της Σαντορίνης, όπου με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Φύτρου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Κεφάλα και στη συνέχεια άουτ.
Στη εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου θα ακυρωθεί γκολ του Βέρμπη ως οφσάιντ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τη πλευρά της ομάδας του Πανθηραϊκού, καθώς όπως θα δούμε και στο βίντεο που θα δημοσιευθεί ο παίκτης του Πανθηραϊκού καλυπτόταν κανονικά.
Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πανθηραϊκός ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις .Μια πολύ καλή διπλή ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό στο 62’ η οποία ολοκληρώθηκε με άστοχο σουτ του Λούκα.
Η Ρόδος κόντρα στη ροή του αγώνα θα κάνει το 0-2 στο 71’ σε μια φάση που προκάλεσε νέα θύελλα αντιδράσεων, πιο αναλυτικά μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα και κεφαλιά πάσα του Τζιβίλογλου, ο Αρχοντούλης θα κάνει 2 τα τέρματα για την ομάδα του.
Ο Πανθηραϊκούς από και πέρα πίεζε μέχρι το τέλος του αγώνα δημιουργώντας πολλές φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Άγγελος Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Αργυρό και Πανουγλίδη, όλοι τους από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Συνθέσεις
Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας (77′ Στρατηγάκης), Αγοραστός (64′ Αρβανίτης), Περιάλης, Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Ζώνας
Ρόδος (Ορφανίδης): Κεφάλας, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Θεοδοσίου, Δελαπόρτας, Γκόγκας (46’ λ.τ. Αρχοντούλης, 77’ λ.τ. Νικήτας), Ιμεραλιλάι (64’ Αμανατίδης)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares