Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 21:46

Ανώδυνη ήττα... το απόλυτο 6/6 η Ρόδος

Η Ρόδος επικράτησε με 2-1 του Πανθηραϊκού στο Δημοτικό Στάδιο και ολοκλήρωσε με το απόλυτο 6/6 την παρουσία της στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική. Από νωρίς καθάρισε το ματς η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη, που σκόραρε με τους Παυλίδη και Αρχοντούλη και στην συνέχεια μετρούσε αντίστροφα για την φιέστα. Ο Φύτρος μείωσε για τους Σαντορινιούς.

Το ματς
Εντυπωσιακή ήταν η Ρόδος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης πετυχαίνοντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο τέρματα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Υμεραλιλάι έφυγε εντυπωσιακά στην πλάτη της άμυνας από δεξιά, γύρισε έξυπνα στο ύψος του πέναλτυ εκεί όπου ο Τάσος Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε την λάθος απομάκρυνση και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Δελαπόρτα να εκτελεί κόρνερ και τον Αρχοντουλη με προβολή στο πρώτο δοκάρι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Σάββα Ορφανιδη έλεγχε το ματς θα μπορούσε να είχε κάνει τρία τα τέρματα της αν ο Δελαπόρτα να σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι στο 14΄. Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με τους γηπεδούχους να επηρεάζονται από το γιορτινό κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την μια και μοναδική στιγμή που τους παρουσιάστηκε και κατάφεραν να μειώσουν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φύτρου στο 29΄. To 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρος χωρίς σημαντικές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Ανοιχτό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να πετύχουν κάποιο γκολ. Μετα το 55΄ το παιχνίδι θύμιζε αγγαρεία και θα έλεγε κανείς πως όσοι βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου περίμεναν να τελειώσει το ματς . Ο Πανθηραϊκός έδειχνε ένα επιπλέον πάθος για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να έχει την μεγάλη ευκαιρία στην εστία του Κεφάλα. Φυσιολογικά και βάση της εικόνας το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ροδος ολοκλήρωσε τα μπαράζ με το απόλυτο στις νίκες.
Η φάση του αγώνα
Το γρήγορο γκολ του Τασου Παυλίδη ήταν καθοριστικό σε ένα αδιάφορο ματς, αφού ώθησε την Ρόδο προς το αποτέλεσμα που ήθελε για να εξασφαλίσει και την πρώτη θέση.
MVP:
Ο Γιάννης Αρχοντούλης ήταν ποιοτικός και αρκετά καθοριστικός στην αναμέτρηση. Πέτυχε το δεύτερο γκολ και είχε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.
Οι συνθέσεις:
Ρόδος (Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης (60΄ Αξιώτης), Θεοδοσίου (26΄ Νικήτας), Τζιβίλογλου, Καλημέρης (81΄ Μπιγκό), Δελαπόρτας, Αρχοντούλης, Ιμεραλιλάι, Ευγενικός, Παυλίδης
Πανθηραϊκός (Γιώργος Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας (86΄ Περιάλλης Β), Μηνδρινός (90΄ Παντσιώτας), Αγοραστός, Λούκας, Φύτρος, Περιαλλής, Στρατηγάκης, Γκουτσούλας, Ζώνας (62΄ Αρβανιτης)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares