Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 18:18

''ΣΤΟΠ'' στις μεταγραφές των «κακοπληρωτών»

Η ΕΠΣ Τρικάλων ενημέρωσε τα σωματεία της δύναμης της μέσω ανακοίνωσης ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταγραφές όσα από αυτά έχουν οικονομικές οφειλές.

Η ανακοίνωση:

Εν όψει της μεταγραφικής περιόδου σας επισημαίνουμε τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 13 Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών σύμφωνα με την οποία «δεν μπορούν να αποκτούν , να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές οι ομάδες οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές ( Ε.Π.Ο. )» και του άρθρου 7 του Οικονομικού Κανονισμού σύμφωνα με την οποία «ειδικά για τα ερασιτεχνικά Σωματεία , όπου η μεταγραφική διαδικασία πραγματοποιείται μέσω των Ε.Π.Σ., σε περίπτωση οφειλής του ενδιαφερόμενου σωματείου προς την ΕΠΟ δεν θα επιτρέπεται η έκδοση του Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας και σε τυχόν , εκ παραδρομής έκδοση η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης».

Κατόπιν των ανωτέρω δεν μπορούμε να παραλαμβάνουμε αιτήσεις μεταβολών των εγγεγραμμένων σωματείων  που  δεν  έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι στην ΕΠΟ αραδρομής έκδοση η Ομοσπονδία  διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης  ».   

Κατόπιν των ανωτέρω δεν μπορούμε να παραλαμβάνουμε αιτήσεις μεταβολών των εγγεγραμμένων σωματείων  που  δεν  έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι στην ΕΠΟ  

Η σχετική παράγραφος στο άρθρο αναφέρει :

Δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, οι ομάδες οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις – Ε.Π.Ο.).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares