Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 08:54

ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002: 6ο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

akadimia_panigirismoi

Εξαιρετική η πορεία των τμημάτων της  «Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002» στο 6ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ΕΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ που διοργάνωσε ο νέος Α.Ο.Σ από  17 έως 20 Ιουνίου στο νησί μας.

Τα Τζούνιορ ύστερα από τρεις συνεχόμενες νίκες και μια ισοπαλία αγωνίστηκαν  στον τελικό όπου και κατέκτησαν  την δεύτερη θέση.

Το Προπαιδικό επιβεβαίωσε τον τίτλο του Πρωταθλητή  της Ε.Π.Σ Κυκλάδων κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση επιτυγχάνοντας  τέσσερις  νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επί του Α.Ο ΠΑΓΟΥ 4-0, του Π.Α.Σ ΝΑΞΟΥ 2-1, της μεικτής ΠΑΡΟΥ 2-1 και επί του Νέου Α.Ο.Σ 6-0 όπου οι σκόρερ ήταν Μουλίδης Μανώλης, Σαμανίου Πέτρος, Περιστεράκης Χρήστος, Φωτεινιάς Γιώργος, Πρίντεζης Φραγκίσκος και Αργυρόπουλος  Δημήτρης.panigirismoi_propaidwn

Απόλυτα ικανοποιημένοι παιδιά , προπονητές και γονείς για την ουσιώδη και δημιουργική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία μας που διδάσκει   Fair play ,  σεβασμό και αναγνώριση ανωτερότητας των αντιπάλων, κάτι το οποίο  δεν είδαμε μετά λύπης μας στην εξέδρα  την ώρα της απονομής και των πανηγυρισμών των παιδιών μας.

Τέλος,  συγχαίρουμε τον Νέο Α.Ο.Σ και ιδιαίτερα τον κ.Ζαχαρίου Γιάννη για την μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει τον θεσμό του Πανκυκλαδικού και του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ στις Κυκλάδες.

apsyros2002_2011

Καλό καλοκαίρι από το Δ.Σ της Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares