Κυριακή, 03 Ιουλίου 2011 12:36

Αγερσανί: Ζούλης και Λυμπερτάς προς Πανναξιακό. Οικονομικά και προπονήσεις

AGERSANI_SIMA_PAIXTHS

Αγερσανί: Μεταγραφές, εύρεση οικονομικών πόρων και συνέχεια των προπονήσεων στον ΑΟ Αγερσανίου.

Εύρεση οικονομικών πόρων.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του νέου Δ.Σ. του Αγερσανίου. Πρώτο μέλημα η εύρεση οικονομικών πόρων, ήδη προετοιμάζεται μουσική βραδιά, με πολύ γνωστά ονόματα του λαϊκού και νησιώτικου τραγουδιού, η έκδοση καρτών μέλους και διαρκείας, ενώ η οικονομική επιτροπή της ομάδας, έρχεται καθημερινά σε επαφή με διάφορους επιχειρηματίες, ώστε να μπουν χορηγοί στην ομάδα.

Επαφές με παίκτες, προς Πανναξιακό ο Ζούλης και Λυμπερτάς

Από την άλλη έχει αρχίσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας, ο Σ. Πολέμης έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές, που θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Πάντως η οποιαδήποτε μεταγραφή θα γίνει, αφού πρώτα αποφασιστεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Ήδη υπάρχει πρόταση για τον ταλαντούχο Ζουλη Γιαννούλη, από τον Πανναξιακό, ενώ πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πανναξιακό είναι και ο έμπειρος επιθετικός Λυμπερτας Γιώργος, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρυσι στο Αγερσανί. Ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας εκτιμώντας το ήθος και την βοήθεια του κατά την περσινή περίοδο, είναι θετική σ' αυτή την μεταγραφή, αρκεί να τον θέλει ο προπονητής και η διοίκηση του Πανναξιακού. Εξάλλου σίγουρες πρέπει  να είναι και οι μεταγραφές των  νεαρών Ευσ. Πολυκρετη και Β. Παραβατου που προορίζονται για τις ομάδες υποδομών του Πανναξιακού. Αρκετές είναι οι προτάσεις που δέχεται το Αγερσανί για παραχώρηση ποδοσφαιριστών του, πάντως ρητή απόφαση έχει παρθεί από όλο το Δ.Σ. να μη δοθεί κανένας, εκτός των προαναφεροντων αφού οι βλέψεις των νέων διοικούντων είναι ψηλές φέτος. Ίσως γίνει κάποια εξαίρεση και δοθεί κάποιος έμπειρος ποδοσφαιριστής στο Φιλώτι, δώρο του Σ. Πολέμη στον φίλο  του Μ. Βαβουλα.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των παίδων και παμπαιδων στην Κωστερα από τον Σ. Πολέμη ενώ δοκιμάζονται αρκετά παιδιά για την Ακαδημία της ομάδας. Όποιος ενδιαφέρεται να εγγράφει μπορεί να απευθυνθεί στον Σ. Πολέμη στο τηλ.6976870267.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares