×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 09:58

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

SYNENOSH_PAROY

Χτες το απόγευμα, ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ πραγματοποίησε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην αίθουσα Αρχιλόχου, με μοναδικό θέμα, τη Συνένωση των τμημάτων, Νέων και  Ανδρών, με τα αντίστοιχα του Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού.

Στο τραπέζι έπεσαν 3ης προτάσεις, η 1η από το Δ.Σ. του ΑΟ Πάρου και οι άλλες δύο από τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου.

1η Πρόταση του Αθλητικού Ομίλου Πάρου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου έχει μία μακρά ιστορία στο ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Το 1990 αποσπάστηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχο» και δημιούργησε ένα ξεχωριστό αθλητικό όμιλο προκειμένου να ενώσει όλες τις αθλητικές δυνάμεις της Πάρου και τις Αντιπάρου. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάστηκε ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ και επέλεξε για σήμα του την απεικόνιση των νησιών της Πάρου και της Αντιπάρου.

Εκείνη την εποχή με μπροστάρη τον Κώστα Δερμετζόγλου και τους συνεργάτες του, και στη συνέχεια με τις επόμενες διοικήσεις, έγινε προσπάθεια να υλοποιηθεί το όραμα της μιας ομάδας στο νησί. Δαπάνησαν πολλά χρήματα και ατελείωτες ώρες γι’ αυτό το σκοπό.

Υποχρέωση του σημερινού Δ.Σ. είναι να συνεχίσει πάνω στα οράματα των διοικούντων την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και να φανούμε κατ’ ελάχιστο άξιοι συνεχιστές τους.

Για διάφορους λόγους (που δεν είναι της παρούσης) το όραμα των πρωτεργατών του ΑΟΠ δεν υλοποιήθηκε. Γι’ αυτό το λόγο ΣΗΜΕΡΑ , ήρθε η ώρα για να τιμήσουμε την τότε απόφασή τους και να εκπροσωπηθεί το νησί μας με μία ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το νυν Δ.Σ. του ΑΟΠ  έχει αποφασίσει ό,τι και να γίνει να συμμετέχει η ομάδα αυτόνομα με κάθε κόστος στο φετινό πρωτάθλημα.

Εφόσον όμως, οι υπόλοιπες ομάδες της Πάρου αποφασίσουν να παραχωρήσουν (μετακινήσουν) ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια του ΑΟΠ για μία ομάδα, τότε, το σημερινό ΔΣ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα που θα προκύψουν για το πρωτάθλημα 2011-2012 της νέας ενιαίας ομάδας.

Στο τέλος του πρωταθλήματος 2011-2012 το σημερινό ΔΣ του ΑΟΠ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να  παραιτηθεί και να προκηρύξει νέες εκλογές με ελεύθερη συμμετοχή όσων το επιθυμούν από τα υπόλοιπα σωματεία της Πάρου.

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου είναι ένας «καθαρά» αθλητικός σύλλογος. Δεν ανήκει στην Παροικιά, αλλά σε όλη την Πάρο και την Αντίπαρο. Κατά καιρούς είχε στη δύναμή του ποδοσφαιριστές που κατάγονται απ’ όλες τις περιοχές του νησιού μας. Με γνώμονα το καλύτερο για το ποδόσφαιρο των νησιών μας ο ΑΟΠ  καταθέτει την άποψή του για τη δημιουργία μίας ενιαίας ομάδας.

geniki_synelefsi_vlaxakis_apostolou_belegris

2η Πρόταση για μια νέα ομάδα, με νέο όνομα και καταστατικό.

Αρκετά μέλη του ΑΟΠ, πρότειναν την σύσταση μιας νέα ομάδας από την περίοδο 2012-13, με νέο όνομα, χαρακτηριστική είναι η άποψη του κ. Στέλιου Μπόνη ο οποίος τόνισε ότι: «θα είναι κρίμα για ένα γράμμα να χαλάσει η συγχώνευση».

Παίρνοντας τον λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Πάρου κ. Ηλίας Κουτρομιχάλης, χαρακτήρισε την πρόταση του ΔΣ του ΑΟΠ ως άκαιρη και εγωιστική, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «μιλάμε για μια ισχυρή παριανή ομάδα και όχι για έναν ισχυρό ΑΟΠ» και συνέχισε, τεκμηριώνοντας την πρόταση των περισσοτέρων μελών. «Όλοι οι σύλλογοι να μείνουν ως έχουν και να διατηρήσουν τις ακαδημίες τους αλλά και τα τμήματα παίδων. είναι αδύνατον τα  παιδιά, από τις άλλες περιοχές της Πάρου και της Αντιπάρου, να μετακινούνται για προπονήσεις στην Παροικιά». Κλείνοντας την πρότασή του, τόνισε ότι:  «γνώμη μου είναι οι τρεις ομάδες της ‘Α κατηγορίας, να ενωθούν για φέτος, καλή πίστη, ως ΑΟ Πάρου, με δέσμευση, ότι του χρόνου θα γίνει μία νέα ομάδα με νέο καταστατικό και νέο όνομα, για να “συνεχίσει” την φετινή ομάδα των Ανδρών και Νέων, παράλληλα θα πρέπει και οι τρείς  σύλλογοι, δηλαδή ο ΑΟΠ, ο Νηρέας και ο Μαρπησσαϊκός, να δεσμευτούν ότι δεν θα δηλώνουν, από εδώ και στο εξής, συμμετοχή στα πρωταθλήματα  Ανδρών και Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο κ. Νίκος Τσιλιώρης, τόνισε ότι το νησί πρέπει να έχει δύο ομάδες μιας και υπάρχουν οι εγκαταστάσεις και πρέπει να  υπάρχει ένα είδος συνεργασίας στους παίκτες. Την άποψη του κ. Τσιλιώρη ασπάστηκαν αρκετοί από το ακροατήριο.

Στην πρόταση για μια νέα ομάδα, συμφώνησαν αρκετά από τα παραβρισκόμενα μέλη του ΔΣ του Α.Ο.Π, χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Γιώργος Καραντζάς, παίρνοντας τον λόγο, ρώτησε το Δ.Σ. αν εμμένει στην απόφασή του, τότε ο πρόεδρος του ΑΟ ΠΑΡΟΥ κ. Κώστας Τσαντάνης, δήλωσε ότι συμφωνεί και υποστηρίζει την 2η πρόταση για μία νέα ομάδα με νέο όνομα.

Η Τρίτη πρόταση.

Πριν αρχίσει η διαδικασία της  ψηφοφορίας των μελών, προτάθηκε και μία τρίτη πρόταση που έλεγα να παραμείνουν ως έχουν οι ομάδες. Η οποία όμως δεν βρήκε υποστηρικτές παρά μόνο το άτομο που το πρότεινε.

geniki_synelefsi_2011

Αποτέλεσμα εκλογικής διαδικασίας

Ο κ. Βλαχάκης που ήταν στο βήμα και προέδρευε της γενικής συνέλευσης, έδωσε την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, η οποία ήταν φανερή. Το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της 2ης πρότασης.

Το Δ.Σ., έπειτα και από αυτές τις εξελίξεις, θα βρεθεί σήμερα σε έκτακτο συμβούλιο, και αύριο Τρίτη θα γίνει συνάντηση των τριών συλλόγων έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares