Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 13:44

ΠΡΟΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΔΕΥΕΙ Ο Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

AO_PAGOS_SIMA_PAIXTES

Προς Α’ Κατηγορία οδεύει η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Πάγου.

Έπειτα και από τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις που είχαμε στην Πάρο, σχετικά με την συνένωση για φέτος, του Μαρπησσαϊκού και του Νηρέα, ως ΑΜΕΣ Νηρέας, την θέση του Μαρπησσαϊκού φαίνετε να την καταλαμβάνει ο Α.Ο. Πάγου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων κ. Χωριανόπουλο και μας ανέλισσε την συγκεκριμένη περίπτωση. «Αν ισχύσει τελικά και δεν κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα ο Μαρπησσαϊκός, τότε θα παρθεί απόφαση συμβουλίου για το τι μέλη γενέσθαι. Το πιθανότερο είναι, την θέση αυτή να την καταλάβει η 4η ομάδα των μπαράζ ανόδου της Β’ Κατηγορίας, που είναι ο ΑΟ Πάγου και σε περίπτωση που αρνηθεί τότε θα προταθεί στην επόμενη, που είναι ο ΑΟ Τήνου».

Ο νέος πρόεδρος του ΑΟ Πάγου κ. Λεονάρδος Ρούσσος μας δήλωσε ότι: «είναι κάτι που το θέλουμε και το επιδιώκουμε εδώ και δύο χρόνια, ο Πάγος έχει πάντα στόχους και σκοπός του είναι να πρωταγωνιστεί, όμως, αυτό που μας προβληματίζει, όπως όλους μας, είναι το οικονομικό. Το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα την περασμένη Δευτέρα, θα αποφασίσει γι’ αυτό. Ελπίζω ότι θα βρούμε τους οικονομικούς πόρους που χρειαζόμαστε, σε ένα πολυέξοδο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α΄ Κατηγορίας και να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την θέση του Μαρπησσαϊκού».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο Δ.Σ. στον ΑΟ Πάγου Το party της Α.Ε. Στενής »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares