Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 22:24

Προσπάθησε η Άνω Μερά και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον [pics-vid]

Σε ένα ματς γιορτή στη Μύκονο η Άνω Μερά υποδέχτηκε τον Ιάσονα Ιλίου, για τη πρώτη αγωνιστική της Γ' Εθνικής Γυναικών και για τον πρώτο όμιλο, με την ομάδα της Αθήνας να κατακτά τη νίκη με 0-3 και τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι Μυκονιάτισες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως παράλληλα απέδειξαν πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν και το μέλλον τους ανήκει σαν ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Κυκλάδων με εκπρόσωπο τον Πέτρο Ραουζαίο τίμησαν την Άνω Μερά για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνική Γυναικών, και με την σειρά της η γηπεδούχος ομάδα καλωσόρισε τη φιλοξενούμενη ομάδα Ιάσωνα Ιλίου.

Στο πλευρό της Μυκονιάτικης ομάδας ήταν και ο Περσέας Σύρου καθώς οι αθλήτριες της ομάδας όπως και οι προπονητές ταξίδεψαν στη Μύκονο προκειμένου να υποστηρίξουν την Άνω Μερά. 

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φίλου της ομάδας Παναγιώτη Μανδηλαρά που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας βυθίσει στο πένθος το νησί της Μυκόνου.

Ο αγώνας

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα της Άνω Μεράς να μπαίνει δυνατά και την Ζουγανέλη να κάνει το πρώτο σουτ του αγώνα και της ομάδας στο 9'. 

Στο 10' ήρθε η απάντηση από την ομάδα του Ιάσωνα με τον Γκόβα να σουτάρει χωρίς όμως να βρει δίχτυα.

Τελικά η ομάδα του Ιλίου κατάφερε να προηγηθεί μετά από λάθος της άμυνας το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Γκάτση κάνοντας το 0-1 στο 14'.

Οι Μυκονιάτισες πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Το 0-2 έγινε το 40' μετά από εκτέλεση κόρνερ η Βόγκα έπιασε τη κεφαλιά διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα της.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη μετά από μια πολύ ωραία ενέργεια η Αρμάου έβγαλε μια πολύ καλή σέντρα και η Πατεράκη προσπάθησε να σκοράρει όμως εκεί ήταν η Κόμνα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι Ανωμερίτισσες ξεκίνησαν πάλι δυνατά προκειμένου να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν και στο 48'  η Ζουγανέλη ακόμα μια ευκαιρία μετά από ένα πολύ καλό συνδυασμό με την Αρμάου.

Στο 50' ήρθε η ώρα του Ιάσωνα να απειλήσει με την Λιαπάτη η οποία σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή όμως μπλόκαρε η Όντρι, και στη συνέχεια η Γκόβα έκανε μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ η οποία κατέληξε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό 0-3 πραγματοποίησε η Λιαπάτη με ένα πολύ καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Νέοι Δραπετσώνας επικράτησαν 1-0 του ΑΟ Αθήνα

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Ανδρικόπουλο και Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Μανταφούνης): Όντρι, Μπουτούρη (68' Τζιόβα), Βερβέρογλου, Τσάνη, Σπαθούλα (51' Κουκά Κ.), Μαλάι(78' Λούπη), Αναγνωστοπούλου, Αρμάου Ζουγανέλη (78' Γιαβρούτα), Πατεράκη, Ραπάνακη 

Ιάσονας Ιλίου (Αρβανίτης): Κόμνα - Παναγιωτοπούλο, Κοντού (71' Κορμπάκη), Τσουρούλα, Αρεστή, Βόγκα, Λιαπάτη, Μπατή (80' Μυλωνά), Φούσκα, Γκάτση (85' Γιαννάκη), Γκόβα (88' Πρωτόπαππα) , Μαλλιαρού

Ολόκληρος ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

 

Φωτογραφίες 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares