Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 01:03

Βελτίωση και χαμόγελα στη γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς παρά την ήττα [pics - stats]

Ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς, η οποία αν και ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τις Νέες Δραπετσώνας, διεκδίκησε το ματς μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι Μυκονιάτισες κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους σε όλο το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα, τις Νέες Δραπετσώνας οι οποίες θεωρούνται και το φαβορί του ομίλου για τη πρώτη θέση, αλλά και για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε από τις Αθηναίες στο 55’ με σκόρερ την Διβάνες, ενώ το 0-2 έγινε στο 63’ από την Κάλτση. Η ομάδα της Μυκόνου μείωσε στο 65’ με την Αναγνωστοπούλου, ωστόσο και παρόλη την πίεση μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, δεν ευτύχησε να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς  τους κ.κ. Παπαστολόπουλο και Κουκά

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά: Όντρι Ε., Γιαννοπούλου, Κουκά Κ., Καπέλλα (63’ Ζουγανέλη), Λούπη (78’ Κουκά Γ.), Όντρι Π. (55’ Μαλάι), Αναγνωστοπούλου, Αρμάου, Ζουγανέλη (87’ Κότσκα), Πατεράκη, Ραπανάκη

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Σπαθούλα, Κουκά, Νικολιουδάκη

Νέες Δραπετσώνας: Κουζέλη (87’ Μπορμπότη), Κουτσούμπου, Βλαχοδημητροπούλου (89’ Στάμου) , Λωρίτη, Παναγάκου,Σιδέρη, Χονδρουλάκη (75’ Κορωναίου), Λαδοπούλου (56’ Ζευγώλη), Κάλτση, Διβάνες, Κακαραντζά

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μητσοπούλου, Μπορμπότη, Μουργιάνου, Ρεπάνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SDRTUNERUJR5UY.jpg

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

SDRTHERHREHT.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares