Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 16:40

Μεταγραφική Βόμβα… Στην Ηφαίστια Λήμνου ο Ντέμης Ζώνας

Παίκτης της Ηφαίστιας Λήμνου θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο πρώτος σκόρερ του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος,  Ντέμης Ζώνας.

Ο Χαρισματικός στράικερ, αποτελούσε τον διακαή πόθο του προέδρου από τη Λήμνο, που πρόσφερε γη και ύδωρ στον «Κίλερ» προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του, που έχει ως στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη και την κατάκτηση του νταμπλ στη Λήμνο, που θα της δώσει το δικαίωμα της διεκδίκησης της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο  τον  ποδοσφαιριστή  πληροφορηθήκαμε ότι, παρόλο που υπήρξαν πολλές προτάσεις που είχε στα χέρια του, αυτή η πρόταση ήταν  η καλύτερη με μεγάλη διαφορά και έτσι δεν θα μπορούσε να αρνηθεί, με τα τυπικά να απομένουν προκειμένου να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Ο Ζώνας δεν θα είναι ο μόνος παίκτης που θα αποκτηθεί από την Ηφαίστια, καθώς η ομάδα της Λήμνου θα εντάξει ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της, οι οποίοι θα τις δώσουν ποιοτική διαφορά.

Η μεταγραφή του Ζώνα, που θα μεταβαίνει μόνο για τους αγώνες στη Λήμνο, αναμένεται να αποφέρει και οικονομικό όφελος στο ταμείο της Λάβας, που να σημειωθεί δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιλογή του παίκτη.

Βέβαια ο Ντέμης Ζώνας, που θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Σαντορίνης, καθώς θα μετακινείται μόνο για τους αγώνες δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του νησιού και της ομάδας του της Λάβας: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τη διοίκηση της Λάβας , το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου, όπως επίσης όλες τις ομάδες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για να συνεργαστούν μαζί μου. Η μεταγραφή μου στην Ηφαίστια δε σημαίνει ότι εγκαταλείπω το νησί και τις υποχρεώσεις μου εδώ, καθώς η δουλειά μου στην ακαδημία της Κιβωτού και η ενασχόληση μου με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται κανονικά».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares