×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 19:45

Άνω Σύρος: οι αποδεσμεύσεις τα μεταγραφικά και η Νατάσα…..

ano_siros_banner

Σιγή ιχθύος τηρούν οι άνθρωποι της Άνω Σύρου στα θέματα των μεταγραφικών.

Περιμένοντας την Νατάσα….

Οι παράγοντες της Συριανής ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες περιμένουν να γίνει η προγραμματισμένη για της 13ης Αυγούστου συναυλία που διοργανώνουν με την Νατάσα Θεοδωρίδου και αναμένετε η επιτυχία της να είναι αυτή που θα καθορίσει και την μετ έπειτα πορεία των κινήσεων που θα κάνουν οι κίτρινοι.

Αποδεσμεύσεις……

Το μόνο επίσημο που έχουμε αυτή την στιγμή από την ομάδα της Άνω Σύρου είναι οι αποδεσμεύσεις των: Μπούα, Κασσιάρα, Τσακισιρης, Μπαϊρακτάρη, Καπίνος (υπέγραψε στους Τραχωνες), Ζήση, Σμπυράκη και Κοντογουλίδη, τους οποίους είχε αποκτήσει η ομάδα την περσινή σεζόν για την συμμετοχή της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Όλα κολλάνε……

Κολλήματα έχουν παρουσιαστή τις τελευταίες μέρες στα θέματα του προπονητή και την παραχώρηση των Μανουδάκη και Συριανού.

Το θέμα του προπονητή φαίνετε πλέον να είναι σε καλό δρόμο, με τους ανθρώπους της Άνω Σύρου να περιμένουν την απάντηση του έμπειρου τεχνικού Μάκη Πούλου, στην τελική πρόταση που του έχουν κάνει.

Το θέμα της μετακίνησης του Μανουδάκη στον Πανναξιακό φαίνετε και αυτό να κολλάει για τους γνωστούς λόγους που αναφέραμε με πρόσφατο άρθρο μας.

Τέλος, ενώ ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Κώστας Συριανός βρέθηκε μία ανάσα από την μετακόμιση του στον γείτονα Α.Ο Μυκόνου, τελικά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και συνεχίζουν τις συζητήσεις με το όριο της 8ης Αυγούστου (ξεκινά η προετοιμασία της Μυκόνου),  να είναι το σημείο που θα παρθεί η τελική απόφαση.

Θα κάνει πρωταθλητισμό…..

Όλα φαίνονται ρευστά λοιπόν στην Άνω Σύρο. Το μόνο σίγουρο είναι η σιγουριά και η πεποίθηση που έχουν οι παράγοντες του Συριανού Συλλόγου για την καλή πορεία της ομάδας την νέα σεζόν.

Καλείτε όλο το φίλαθλο κοινό της Σύρου να στηρίξει την προσπάθεια της Άνω Σύρου και να παραστεί στην Συναυλία που διοργανώνει στις 13ης Αυγούστου με την μεγάλη ερμηνεύτρια του Ελληνικού  τραγουδιού Νατάσα Θεοδωρίδου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares