×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011 02:03

Ο Πούλος στο τιμόνι της Άνω Σύρου…

POYLOS_ANO_SIROS

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνετε λέει μια παροιμία….

οι άνθρωποι της  Άνω Σύρου ξερώντας πως πρέπει να κινηθούν προχώρησαν χθες το βράδυ στην πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού Μάκη Πούλου και έβαλαν τέλος στο φλερτ που έχει αρχίσει προ διμήνου όπου υπήρξε και η πρώτη επαφή των δύο πλευρών.

Το προφιλ του Μάκη Πούλου..

Ο στερεοελλαδίτης τεχνικός με την μεγάλη πείρα στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου ΟΥΕΦΑ Α΄ και έχει αφήσει το στίγμα του από το 1993 σε ουκ λίγες ομάδες  Δ΄Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων.

Αταλάντη, Λιβάντες,  Απούντιος Μαρτίνου, Μαλεσίνα, Ελετειακός, Κάστρο Βοιωτίας, Μικτές Φθιώτιδας, Ολυμπιακός Άνδρου, Νηρέας Πάρου, ΑΟ Πάρου, ΑΟΚ Φαλήρου και πέρυσι στης ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπου έστειλε τρία παιδιά στην Παιανία. Αυτοί είναι οι ως τώρα σταθμοί στην καριέρα του Μάκη Πούλου, με την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του να ακούει στο όνομα Άνω Σύρος.

Πρώτες δηλώσεις ως προπονητής της Άνω Σύρου.

Αμέσως μετά την ενημέρωση μας για την πρόσληψη του Μάκη Πούλου επικοινωνήσαμε μαζί του και μας δήλωσε :

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα δουλέψω στην ομάδα της άνω Σύρου, μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις πάντα. Πάω στο νησί με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά ξέροντας ότι και διάθεση υπάρχει στην ομάδα για να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο πρωτάθλημα και εμπειρία από τους παράγοντες , βέβαια η ομάδα προέρχεται από έναν υποβιβασμό με όλα τα επακόλουθα, αλλά σύντομα με την συνεργασία όλων και κυρίως με την ικανότητα των παικτών της ομάδας που τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη θα φέρουμε πάλι την ομάδα εκεί που της αξίζει αργά η γρήγορα.  Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια δημιουργίας υποδομών που μέχρι τώρα στην ομάδα δεν υπήρχε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares