Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 17:02

Στην επόμενη φάση το ΕΠΑΛ Σύρου [pics]

Την πρόκριση του στην  επόμενη φάση  του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κυκλάδων κατάφερε να πάρει  σήμερα  το  ΕΠΑΛ Σύρου που επικράτησε με 2-0 του ΓΕΛ Σύρου.

Στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων η ομάδα του ΕΠΑΛ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς  με τον Γεράρδη να πιάνει εύστοχη καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ .

Λίγα λεπτά  αργότερα ο Μπάιλας μετά από βαθιά μπαλιά και αδράνεια της άμυνας  με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το ΕΠΑΛ Σύρου βρέθηκε μία ανάσα από το να πετύχει και άλλο τέρμα καθώς είχε δύο δοκάρια, με το 2-0 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΓΕΛ Σύρου προσπάθησε να αντιδράσει  δημιουργώντας και χάνοντας  αρκετές ευκαιρίες, με δύο από αυτές να φτάνουν λίγο πριν το γκολ.

Η μπάλα δεν βρήκε ποτέ δίχτυα στην επανάληψη, με το τελικό 2-0 να δίνει την πρόκριση  στο ΕΠΑΛ.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος Ι. με βοηθούς τους Αγγέλου και  Καλόγερα

Συνθέσεις

ΓΕΛ Σύρου (Κασσιανού): Καλμπουράκης, Κουκούλης, Κασσανδρινός, Λιέας, Ξαγοράρης, Συργιάνης, Φώσκολος, Κοτσιπετσίδης, Κωνσταντινίδης, Λελάι, Βαμβακάρης.

Αναπληρωματικοί: Πρίντεζης, Ανδρεαδάκης, Βαμβακούσης, Κανακάρης, Βαρθαλίτης, Ρούσσος, Πρίντεζης.

ΕΠΑΛ Σύρου (Παπανδρέου): Πρίντεζης, Ρούσσος, Δεσινιώτης, Μπάιλας, Κονδύλας, Λαζαρίνος, Μαρουδιάς, Βουτσίνος, Γεράρδης, Πελεκάνος, Παράβαλος.

Αναπληρωματικοί: Βαρθαλίτης, Ρούσσος, Κουβέλης, Μαρουδιάς, Κουκουλογιάννης, Ρουσσουνέλος. 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares