Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 09:05

Ξεκινάει προετοιμασία η ποδοσφαιρική ομάδα του Παμμηλιακού.

pammiliakos_agiasmos

Στα βάσανα μπαίνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού, αφού στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα ξεκινήσουν την φετινή προετοιμασία της ομάδας, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση. Πριν την έναρξη της προπόνησης, θα τελεστεί  αγιασμός.

Μια δύσκολη χρονιά αναμένεται για τον Παμμηλιακό, στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, με θετικό ότι μετά από τρία χρόνια ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς αφαίρεση βαθμών αλλά με πολύ δύσκολους αντιπάλους να ανταγωνιστεί. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα είναι για 14η χρονιά ο Ζαχαρίας Γκούντζας.

Η διοίκηση του Παμμηλιακού δια στόματος του προέδρου της Μιχάλη Βαμβακάρη δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη της στο τεχνικό τιμ και στο έμψυχο δυναμικό και ατενίζει με αισιοδοξία τη σεζόν που ξεκινάει. Εύχεται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους αθλητές του συλλόγου μακριά από τραυματισμούς.

Αντίπαλοι τη σεζόν που ξεκινάει θα είναι: Άνω Σύρος, Πανθηραϊκός, ΑΟ Πάρου, Νηρέας-Μαρπησσαϊκός, Ανδριακός, Άνω Μερά, Θύελλα Καμαρίου.

Του Τάσου Βενιζέλου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares